Новобранец! На колко такива като теб съм скъсал ританките и съм ги оставял с разпасани камизолки да не ги минавам повторно 

plamen6703 написа:Новобранец! На колко такива като теб съм скъсал ританките и съм ги оставял с разпасани камизолки да не ги минавам повторноАз знам защо ти си в тоя форум, както и другият ник твой с име Керестелив. За да не може никой да получи помощ, да му писне и да се обръща към великият спасител пламен на ЛС, който да му реши проблема срещу съответната сума.
toolegittoquit написа:Този ник "Керестелиев" колкото е мой, толкова да си жив!plamen6703 написа:Новобранец! На колко такива като теб съм скъсал ританките и съм ги оставял с разпасани камизолки да не ги минавам повторноАз знам защо ти си в тоя форум, както и другият ник твой с име Керестелив. За да не може никой да получи помощ, да му писне и да се обръща към великият спасител пламен на ЛС, който да му реши проблема срещу съответната сума.
plamen6703 написа:Теб никой не може да те спаси ти си сдухан и непълноценен комплексар!Но поне съм принципен и не въртя цигански сделки през форума, без да си плащам за реклама.
plamen6703 написа:Никой не търси негодници дори и добре рекламирани като тебKak да не търси?
plamen6703 написа:Никой не търси негодници дори и добре рекламирани като тебНито си ме виждал, нито ме знаеш кой съм, но продължаваш да болтаеш.
chernev написа:Извинявай, че ще загърбя доброто възпитание, но не се сдържам да те попитам представяш ли си след още 10 години стаж като идиот в какво ще се превърнеш???Чернев, помисли си добре дали съм аз отрицателният герой тук. Попитах те за модел на камерите. Помолих да отвориш една, да видим какъв е проблема. Нищо от посоченото до тук не си направил. Освен това накацаха не един, а два индивида които се намериха големи специалисти по обиждане.
Все съм срещал тъпи парчета, но такова тъпо добиче като теб не съм срещал.
Прощавай, но нямам други думи с които да те опиша!!! Да осе***реш темата ми с идиотщината си и да не ти идва на ум да спреш и поне да замълчиш, ако не да се извиниш!!!
plamen6703 написа:Не си квалифициран да взимаш становище по въпроси касещи ремонт на електронна техника дали подлежи или не подлежи на ремонт!
plamen6703 написа:Новобранец! На колко такива като теб съм скъсал ританките и съм ги оставял с разпасани камизолки да не ги минавам повторно
toolegittoquit написа:....И ще ти светне, че примерно той не е написал едно конструктивно мнение, а да сипе обиди.Ето какво съм написал:
.....
Kak да не търси?п.п. Направи добро та го хвърли в морето!
Държавен изпит и 10 години по специалността има!!!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: