ZMeyGorianin написа:Тоя та.ак ми спасява техниките вече пета година, за разлика от тези на съседите.Едва ли...
ZMeyGorianin написа:Да, прочетох го, но за тебе не съм сигурен, че ти е станала ясна ситуацията! Точно стабилизатора предпазва уредите от повреда при моментно или постоянно повишено напрежение, защото го вкарва в нормата за част от секундата! Същото се отнася и за ниско напрежение по мрежата.Това с червеното е таш...ак. Ако предпочиташ - черен.

Приятелски съвет - не затъвай повече...

. Да взема да разхлабя у дома нулата белким дойде ток на аванта.
 . Да взема да разхлабя у дома нулата белким дойде ток на аванта.  )
  ) ( претрупан съм със ретро-класически дънни платки, процесори, RAM-памети, видео-карти за ISA-слот, звукови карти, мрежови карти, модеми, отворени хард-дискове които са наредени на секцията ми, ) стари захранващи блокове, като им сменям надутите кондензатори с нови, или ако не подлежат на ремонт, правя им "дисекция", и взимам каквото е оцеляло - перки, кабелчетата им са много удобни за свързване на разни други неща, както и да тествам стар хардуер, процесорите ги оверклоквам на максималната честота, и експерементирам с цел да извлека максимална производителност от стари процесори, след оверклока с главната цел - да не се бърза да се изхвърлят старите машинки, и да не се харчи за нов хардуер, като винаги може да се намерят алтернативи с инсталиране на приставки и плъгини, да вървят музика и филмите
 ( претрупан съм със ретро-класически дънни платки, процесори, RAM-памети, видео-карти за ISA-слот, звукови карти, мрежови карти, модеми, отворени хард-дискове които са наредени на секцията ми, ) стари захранващи блокове, като им сменям надутите кондензатори с нови, или ако не подлежат на ремонт, правя им "дисекция", и взимам каквото е оцеляло - перки, кабелчетата им са много удобни за свързване на разни други неща, както и да тествам стар хардуер, процесорите ги оверклоквам на максималната честота, и експерементирам с цел да извлека максимална производителност от стари процесори, след оверклока с главната цел - да не се бърза да се изхвърлят старите машинки, и да не се харчи за нов хардуер, като винаги може да се намерят алтернативи с инсталиране на приставки и плъгини, да вървят музика и филмите   Общо казано - хем колекция, и хем резервни чаркалъци да имам под ръка за моята домашна PC-мрежа
  Общо казано - хем колекция, и хем резервни чаркалъци да имам под ръка за моята домашна PC-мрежа