Linux-Code написа: П.П.Ще локализираш ли по точно,да питам там на района за какво иде реч?
От Бургас съм,
valentino76bs написа:Пада се в ж-к Изгрев, точно зад бившия магазин Пикадили, сега същия магазин е Търговски Комплекс Изгрев. Тока спира на целия блок 50, като обхваща и блок 51, понеже и там имам познати които също се оплакват от хронични спирания преди обяд, през летния сезон! За други блокове в околността не съм сигурен, но за нашият блок 50, и съседния блок 51 със сигурност, защото и от там има оплаквания.Linux-Code написа: П.П.Ще локализираш ли по точно,да питам там на района за какво иде реч?
От Бургас съм,
Някой беше писал да направим групова жалба, което е добра идея, все пак аз съм клиент, и плащам за услуга която е некачествена, и вече трети уред изгаря - 2014 г. лятото стерео-уредба командното и табло изгоря, дадох 45 лв за ремонт, и 2015 лятото втори път изгоря, и отново 45 лв. за ремонт... миналото лято когато пак имаше хронични спирания на тока 2016 г. изгоря хладилник LIEBHEER, купих нов което е още един разход 550 лв. и сега преди 5 дни изгоря програматора на пералнята, което ще е пак разход за ремонт, или ако не може да се ремонтира - тогава влизам в преразход за нова пералня най малко още 400 лв.