На западната страна си сложихме 4+6мм на Шуко. Няма такава изолация

nikolov333 написа:Това за издраскването отвън си е точно така, но при 4мм стъкло и се получава даже и при внимателно почистване.. Аз го играх тоя филм, но после сложих 6мм и с него няма проблем..На 6мм покритието е по-добро от това на 4мм? Аз си мислех, че технологията за полагане на отразяващия слой не зависи от дебелината на стъклото.
Svetoslavoff1 написа:Хич не е мижаво зимното слънце, както писа някой по-горе. Югозападни стаи в апартамента ми, добра ТИ и не е нужно да включвам отопление, когато Слънчо грее.Когато слънцето не е скрито от облаци или мъгла, действително зимата греенето му не е много по-слабо. Разликата между лятото и зимата е - че зимата лъчите попадат върху земната повърхност под по-малък ъгъл и затова я нагряват по-слабо. А също така и периода, през който грее (денят) е по-кратък. Действително греенето е малко по-слабо поради относително по-дебелия слой атмосферен въздух, който трябва да преминат лъчите зимата, за да достигнат земната повърхност, за това разсейването е по-голямо. Чувствително влияе на слънцегреенето това, че зимата облаците и мъглите са по-често явление по сравнение с лятото.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: