Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
nautilus33 - майстор
Ще видя да направя снимка, или евентуално клипче на искренето. Иначе не съм усетил миризма. За четките пък си мислех, че могат да карат още доста, но щом е така, ще погледна по магазините за нови.
hidrazin - майстор
Абе не сменяй четките бре. Това малко дето го написах беше леко шеговито. :-D
:partyman:
toolegittoquit - майстор
ТАКА, тези четки са неправилни. Оригиналните четки трябва да имат в тях меден многожичен проводник, който да има кабелна обувка. Както виждате, на четкодържателя има точно място, където тази кабелна обувка трябва да влезе.
В момента тия четки лопат в четкодържателя и контактуват малко на магия през желязната пружина...
Junak - майстор
toolegittoquit написа:
ТАКА, тези четки са неправилни. Оригиналните четки трябва да имат в тях меден многожичен проводник, който да има кабелна обувка. Както виждате, на четкодържателя има точно място, където тази кабелна обувка трябва да влезе.
В момента тия четки лопат в четкодържателя и контактуват малко на магия през желязната пружина...
Както винаги неподготвен. Неправилна ти е техническата подготовка, а какво ти лопа - ти си знаеш...

https://www.google.bg/imgres?imgurl=htt ... ct=8#spf=1
toolegittoquit - майстор
Junak написа:
Както винаги неподготвен. Неправилна ти е техническата подготовка, а какво ти лопа - ти си знаеш..
Виж четкодържателя пак.
Junak - майстор
toolegittoquit написа:
ТАКА, тези четки са неправилни...
Виж "неправилните" четките пак...

http://www.ptctools.co.uk/images_spares ... E14513.jpg
Последна промяна от Junak на чет май 04, 2017 10:55 pm, променено общо 1 път.
mironcho - специалист
Не знам къде гледате, ама тук позиция 16 е красноречива
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
:lol: :lol: :lol: Неграмотен както винаги. То се вижда къде контактуват четките ама си трябват познания.
Пак се издъни като кифла...
toolegittoquit написа:
Няколко пъти съм се занимавал с машинки с такива, включително ъглошлайфи.
А не трябва да ти позволяват такива неща.
По-скоро трябва да ти вържат ръцете и то здраво!
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Неграмотен както винаги.
Неграмотен ще викаш на баща си. Ако е бил иначе, не знам как си увреден с такива комплекси за грамотност.
hidrazin написа:
По-скоро трябва да ти вържат ръцете и то здраво!
А на теб не знам как не са ти отрязали езика до сега. Съскаш като змия във всяка тема.
Junak написа:
Виж "неправилните" четките пак...
Значи този модел четкодържатели се ползват в повече от 1 машинка от тази марка. Защото никой няма да изведе на четкодържателя клема за кабелна обувка съвсем случайно. Добре, благодаря за корекцията.
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
...Неграмотен ще викаш на баща си. ....
Не става да му викам така. Старичък е вече ама още ми сече пипето пък и е завършил академия все пак.
А при теб нещата са безнадеждни и отчайващи... :lol:

Тема "Проблемни четки/ротор на бормашина?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: