Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
radoslavnkolev - помощник
Здравейте преди да започна ще се извиня защото има няколко подобни теми но не ми става ясно точно какв ода направя и за това пиша нова тема.
Идеята ми е следната живея в къща и на втория етаж коридора го приспособих на нещо като кухничка. Проблемът е че няма нито един контакт стигнах почти до края и като се замисля май съм още в началото :D :D :D Пуснах един кабел до таблото взех бушон 32 ампера автоматичен вързах го кабела е 2.5 и сега накрая понеже е двужилен незнам как да го направя с нулата.
Ако някой помогне със съвет ще съм благодарен.
hidrazin - майстор
radoslavnkolev написа:
...Пуснах един кабел до таблото взех бушон 32 ампера автоматичен вързах го кабела е 2.5
Като за начало смени тоя смешен кабел с 4 или по-добре 6 квадрата.
:partyman:
P.S. Обаче сега като се замисля ... извикай си някой който знае какво прави.
fox_vt - майстор
Определено извикай някой който е по в час защото, кабела е тънък, предпазителя е твърде голям и можеш да пуснеш трижилен кабел до там.
radoslavnkolev - помощник
Забравих да кажа че няма да включвам печки котлкони и т.н. Един хладилник и най много нутри-булет или нещо от сорта.
petrov7111 - специалист
Направи мост между нулата и заземителните изводи на контакта.
dianbratoev - напреднал
в таблото има една шина с няколко болчета завити на нея -това са нулите,хвани се оттам
hidrazin - майстор
Ахааааа...., появиха се и копърките .... :-D
radius - майстор
Нещо се комплексирах като потърсих с гугъла какво е това нутрибулет, ама като видях делимано и ми олекна :lol: :lol:
hidrazin - майстор
Абе все едно и също - боклук до отпадък... :lol:
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Абе все едно и също - боклук до отпадък...
Нагревателите за мивка вършат работа. Например има 2 пъти по-евтини от т.нар "Делимано", които пак са същите, само дето го няма надписа "Делимано" отгоре. Наскоро се сдобих с такова за лична употреба в кухнята. Върши работа да измиеш съдовете или да си измиеш ръцете.

Тема "Разклонител от таблото?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: