Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
preslav - майстор
radoslavnkolev написа:
Забравих да кажа че няма да включвам печки котлкони и т.н. Един хладилник и най много нутри-булет или нещо от сорта.
Утре ще ти дойде на ума, че няма да е лошо да сложиш и една микровълнова върху хладилника, едно котлонче за сутрешното кафе, после ще си кажеш, че и едно проточно бойлерче няма да е излишно и така. Според мен най-икономичния вариант е да пуснеш още един 2.5 квадрата кабел, всеки кабел да храни по един контакт - бушонът може да си остане общ.
vlax - майстор
toolegittoquit написа:
Например има 2 пъти по-евтини от т.нар "Делимано", които пак са същите, само дето го няма надписа "Делимано" отгоре.
Я ми кажи къде може да се намери с чупещ чучур но да не е Делимано
toolegittoquit - майстор
vlax написа:
Какво означава чупещ чучур?
Относно кабела 2.5мм2 - Смъква се предпазителя на 20-25А максимум. С такъв можеш да си пуснеш хладилник, котлон заедно дори. Е, не всички уреди заедно, но не знам кой пуска всичко постоянно заедно..
vlax - майстор
toolegittoquit написа:
vlax написа:
Какво означава чупещ чучур?
Това
Изображение
Питах те за чупещ/подвижен чучур.[/img]
Отделяй мненията си,не ме интересуват квадрати на кабели и ампеража на предпазители.
toolegittoquit - майстор
vlax написа:
ТоваПитах те за чупещ/подвижен чучур.
Отделяй мненията си,не ме интересуват квадрати на кабели и ампеража на предпазители.
Подвижен чучур съм виждал, чупещ какъвто показваш - не. Не знам дали отделно не може да се закупи от някъде, навярно има и други смесители с подобен, а на моето гайката за чучура ми се вижда стандартна.
Относно кабелите - ами съжалявам, ама малко конфискувахме чужда тема.
vlax - майстор
toolegittoquit написа:
Нагревателите за мивка вършат работа. Например има 2 пъти по-евтини от т.нар "Делимано", които пак са същите, само дето го няма надписа "Делимано" отгоре. Наскоро се сдобих с такова за лична употреба в кухнята. Върши работа да измиеш съдовете или да си измиеш ръцете.
Питах те за чупеш чучур,защото тези от делимано ми искат освен тънката цена от 100 лв и 50 лв за клубна карта защото в момента не е в промоция.Когато беше в промоция по Нова година ми казаха че могат да ме запишат и доставка след 15 дни и аз им теглих една.....
toolegittoquit - майстор
vlax написа:
Питах те за чупеш чучур,защото тези от делимано ми искат освен тънката цена от 100 лв и 50 лв за клубна карта защото в момента не е в промоция.Когато беше в промоция по Нова година ми казаха че могат да ме запишат и доставка след 15 дни и аз им теглих една.....
Аз моето го взех от Продавалника за 50лв. Копие на делимано с 12 месеца гаранция. Дори термометър има с дисплей, който свети червено. Но чучурът е фиксиран, не е гънещ се. Делиманото нещо му е много висока цената, като най-вероятно е същият китаец, ама с друг надпис.
Долу-горе става за миене на ръце и съдове. Взех 2, в къщата на родителите ми сложих. Има много дълги тръби от бойлера в банята до кухнята и се губи страшно много вода да чакаш топлата вода. И енергия...
vlax - майстор
toolegittoquit написа:
Аз моето го взех от Продавалника за 50лв.
Навсякъде са по толкова с гаранция,но без чупещ чучур.
Знаеш ли някъде с чупещ чучур и да приключваме.
toolegittoquit - майстор
nikolov333 написа:
https://www.olx.bg/i2/ad/chuchur-za-bat ... 52vo2.html
Браво. =D> Значи делиманото да си гледат работата с тяхното предложение за 150лв. :-D
Защото ако ще се дават 150лв, то може да се вземе нещо много по-сериозно от делиманото.

Тема "Разклонител от таблото?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: