Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
infomar
Чираче - майстор
За косене с коса си трябва чалъм, здрав кръст и мускули. И въобще не е работа за изнежени гражданчета. :lol:
DundyTheCroc - майстор
На това равно място с тези крехки растения всеки може, като се сетя на село какво чудо съм косил...
Lisko - майстор
shotik написа:
Добър замах !
И разкрачка ;-)

Но действително земята и е доста благодатно равна хем и без никакви камъни.
hidrazin - майстор
Да бе, да. Някой ще ти влиза в тъпия фейсбук че да изгледа клип дето го има в тубата. :lol:
Още повече това отдавна мина из форума....
Ето и от мен ама поне не тъп линк... :-D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dVv597m848s[/youtube]

:partyman:
toolegittoquit - майстор
Чираче написа:
За косене с коса си трябва чалъм, здрав кръст и мускули. И въобще не е работа за изнежени гражданчета. :lol:
За косенето с коса трябват подходящи условия. За разлика от роторните моторни коси, които развиват високи скорости и могат да прережат дори най-тънкото стръкче, ръчните коси не се справят толкова добре.
Пробвал ли си да си косиш райграса с ръчна коса и доволен ли си от резултата?
hidrazin написа:
...
Да, и краят на видеото с тоя цитат колко било лошо, че сме били забравяли как да си използваме ръцете не ми хареса въобще. Машините са създадени да пестят време и да повишават ефективността на труда. Ако днес разчитахме на ръчни коси, щяхме да сме гладни. 7 милиарда население и ще се жъне с коси, нали така...
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
...че сме били забравяли как да си използваме ръцете не ми хареса въобще...
Ами как да ти хареса като твоите още са наврени отзад??? :-D
:partyman:
Hoвoceлckи - майстор
DundyTheCroc написа:
На това равно място с тези крехки растения всеки може, като се сетя на село какво чудо съм косил...
Изказваш се неподготвен. Да подцени как се справя девойчето, може само човек, който не е хващал коса :wink: Айде като си вещ кажи кой номер е косата й (тази дето коси с нея, не плитките й) :-D
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Ами как да ти хареса като твоите още са наврени отзад???
Тихо там.

Тема "Нов вид тревокосачка - работи без ток и бензин. Ползва се дори от жени." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: