Така както чета единствения с изгърмяло нещо в темата е Бибината, яко изгърмяло при това 

bibinata написа:.... Да ходят да го духат останалите, ...Ako има какво!
bibinata написа:Работя с апарат Dmig 520T, преди два дни по време на работа ме удари ток, много стабилно ме разтресе. Оказа се, че от някъде апарата е офазен и бие ток. Трябваше да довърша в срок обект и понеже с ръкавица не биеше ток продължих да заварявам като се пазех. Днес първо замириса на пластмаса и докато скокна да го дръпна от контакта изпуши тотално.Гледам, че по темата ти вече се е включил сопола, очаквай включване и от един гугъл шимшерик с огромен брой акания във форума
Ако може някой да сподели от какво може да бие ток и какво може да се е случило че да изгори ще се радвам да ми помогне.
bibinata написа:За другите аз с общаци на една маса не сядам и техните мнения не ме касаятСтига шизофрения! Ти си пламен, престани да пишеш от 10 профила. Изказването за общаците точно ти Пламене беше го дал другаде. Сам се издаде.Утре отива за ремонт, за части към момента дори не мисля да го дам. Интересно какво може да се вземе от него като части
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: