Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
diduli - специалист
Имам въпросче относно подовата замазка.Имаме ндна крива плоча.Крива в смисъл неравна.С един два сантиметра разлика.Трябва да се прави циментова замазка,но не знам какво е съотношението пясък цимент,и колко рядка трябва да е сместа.Плочата е около 20 квадрата.
masteradmin - майстор
Аз лично слагам на един чувал пясък, една малка торба (25кг.) цимент. Много по - важно е да пресееш пясъка за маиките отколкото съотношението пясък - цимент.
Rumen Iankov - специалист
За замазката слагаш 25кг.цимент на 3 чувала пясък.И за по добър контакт като полагаш замазката можеш да минеш пода с разреден теракол.А замазката можеш да е направиш земновлажна.Успех :)
masteradmin - майстор
Е, аз сам любител по - добре слушай Румен
diduli - специалист
Благодаря ви! Сега остана само да го забъркам,и да почвам.
hkoko - специалист
Готовата която я продават бетоновите възли е 1към 2 /цимент пясък/
Тази която най често се бърка на ръка е 1 към 3.За грунд отдолу използувай самата замазка/преди да положиш същинската замазка пръсни малко замазка по пода и я полей с вода после хубаво разкарваш-втриваш с ръба на мистрията.
Rumen Iankov - специалист
А за това как се прави замазката има цяла статия в началото на сайта. :lol:
BanoTheWolf - специалист
Аз лично слагам на 4 кофи пясък 1 цимент в бетонобъркачката :)
Мисля, че се получи замаската добре (все пак нали аз съм си я правил :lol: )
Лека...

Тема "Подова замазка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: