Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
bube760205 - специалист
Проблема е в една от лампите.изключих фото релето и вързах лампите директно и ги пробвах една по една при втората поработи около 5 мин и падна бушона,а при първата и 3-та до момента работят и няма проблем..Ще сваля лампата и ще я върна (има гаранция) да ми я заменят с друга
Кики - специалист
Може и да не е в лампата проблема, трябва да се провери и кабела.
PCL82 - майстор
В тубата имаше клипчета с ревюта на китайски светодиодни прожектори. Масово са с едно късо парче трижилен кабел. Оказва се, че често заземителният проводник не е свързан вътре към корпуса, а просто виси свободно. Може той да се е преместил и да прави непълно късо.
Даже производителят не беше предвидил болт за този проводник. Може и драйверът да е калпав.
preslav - майстор
bube760205 написа:
Проблема е в една от лампите.изключих фото релето и вързах лампите директно и ги пробвах една по една при втората поработи около 5 мин и падна бушона,а при първата и 3-та до момента работят и няма проблем..Ще сваля лампата и ще я върна (има гаранция) да ми я заменят с друга
За да си сигурен, че проблема е в лампата изолирай кабела след като я свалиш и отново го включи в захранването, ако бушона не падне след 5 мин. връщай лампата, ако пак падне прегледай кабела.
toolegittoquit - майстор
На 1.5мм2 да се сложи 25А предпазител е дебилизъм. Максимумът е 16А.
А предпазителят пада най-вероятно, защото някъде тоя кабел е ударен или има проблем с някое от телата.
moimoimoi - майстор
а най-добре ако има възможност да се монтира по един предпазител 6 ампера за всяка лампа,така всичко ще е ясно когато има проблем в съответната лампа
preslav - майстор
moimoimoi написа:
а най-добре ако има възможност да се монтира по един предпазител 6 ампера за всяка лампа,така всичко ще е ясно когато има проблем в съответната лампа
То и по 1 Ампер ще му стигнат.
tzetz009 - специалист
:-D :-D :-D 'ми слагате бАшони по 2 ампера , бре !
Прикачен файл:
бАшона ми.jpg
hidrazin - майстор
tzetz009 написа:
... 'ми слагате бАшони по 2 ампера , бре !...
И с ква крива бре??? :shock:
:partyman:
valentino76bs - майстор
toolegittoquit написа:
На 1.5мм2 да се сложи 25А предпазител е дебилизъм. Максимумът е 16А.
А предпазителят пада най-вероятно, защото някъде тоя кабел е ударен или има проблем с някое от телата.
Ти пък 16 ....макс 10,пък и на тази дълга линия....

Тема "Претоварване на предпазител или...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: