Някой да е работил с такъв електрожен, смисъл дали са надежни били италиански...
valerii.com

dragozow написа:Аз също внасям Deca, наистина са италиански ама са средно качество. Кажи какво искаш да заваряваш да ти помогна.Ще се заваряват тръби, винкели и отвреме на време някоя друга ламарина но все пак не искам някакви термозащити дами прекъсват работата(това би ме подразнило)!!!
velsi написа:Благодаря за пояснението! Как ти звучи обаче: "Медни намотки за модел "DOMUS 210CU"."?! На мене ми звучи като "кайма от месо" или "хляб от брашно"....Пояснението си е точно на място повечето ефтини електрожени са навити с алуминиева а не с медна шина и магнитопровода им е заварен в момента когато изгори след гаранцията направо го хвърляш защото е неремонтируем по едно време бях събрал десетина такива промоционални китайчета върха на боклуците бяха едни турски електрожени в синьо-зелени кутии по стотина лева които и магнитопровода беше от желязна а не от силициева ламарина и издържаха цели десетина електрода преди да изгорят . В един читав електрожен отиват от 10 до към 15 кила медна шина ПСТ с цена 16-18 лева без ддс и 10-15 килограма силициева ламарина с цена 4.50-5.00 лева без ддс естествено голямите фирми ползват и голями отстъпки. Моя съвет е да си купиш електрожен на някоя българска фирма като Кракра или Тефи или направо читав инвертор с него работата е фантазия.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: