dimitar1234 написа:Здравейте тази сутрин и миналата горелката не тръгна излиза надпис на таблото No detect flame явно датчика не открива огън и пелетите в купичката стоят непокътнати. Изключвам включвам горелката и пак същият надпис. Бушоните са здрави. Реотана ли е изгорял и как се сваля?Намери познат, който разбира от електротехника, да измери с уред нагревателя. Има вероятност някоя ел. връзка да е пракъснала или да е хлабава. Като си сигурен, че проблема е в нагревателя, свържи се с прозводителя на горелките и си поръчай нов нагревател. Преди време ги питах за нагревател и знам, че предлагат такива резервни. Не помня цената.
Днес ще покажа снимки на настройките от първия ден до сега. Никога не са променяни, но мисля че вече съм в преразход на гориво-излишен. Горелката продължава да работи на два режима. сутрин за около 3 часа и след обяд за около 6 часа. та всичко това , с температури у нас около 21 градуса.
имам само външна изолация, но в хола съм с голяма веранда остъклена. там имам доста загуби, но това няма значение. стаята си се затопля добре. 3 стаи и баня + бойлер. 160см+140см+200см панелни радиатори Корадо + 4 глидера в баня+ бойлер Елдом 120л..= 60м2
това води до разход чувал и половина!!!!
Ако някой по снимки може да каже кое да се пипне, нека сподели.
Знам че кода е 123.
Имам идея да си взема един Салус безжичен, но все пак исках да съм споделил тук първо.

Снимките са тук
Първата снимка показва началният екран на горелката. Вижда се че след около час два работа, работи на 3-та степен, като към края на деня дори отива на първа скорост.