Virtex написа: Иначе темата се продължава, което е супер. Дано vek продължава да споделя ( а и всеки, който има желание ), въпреки преобладаващото песимистично настроение на хората в България като цялоДа, супер е.

Virtex написа: Иначе темата се продължава, което е супер. Дано vek продължава да споделя ( а и всеки, който има желание ), въпреки преобладаващото песимистично настроение на хората в България като цялоДа, супер е.
itilien написа: Ето какво представляват нещата:Аз мисля, че вида на машините не пречи да си спретнеш прилично видео. Даваш близки планове, в които примерно 70 % от кадъра е зает от детайла, който се работи.
Банциг, Фреза, Шлайф
itilien написа:vek - и аз много се чудя за имената. Аз се казвам Иван Иларионов, ама това сякаш се пише много трудно. Пък и не знам дали не им звучи много руско. От друга страна много хора са на мнение, че в изкуствата а и навсякъде, където правиш уникални неща е хубаво да работиш с името си, защото показва, че един човек стои зад творенията, а не някаква фирма/производство. Има и теория, че когато името е по-трудно по-лесно се запомня и е по-добре от гледна точка на търсене.Може да си напишеш името на английски примерно John Hilarious така хем ще си е твоето хем няма да звучи руско.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: