Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.

Беко или Финлукс

36%
Пералня Беко
4
Няма гласове
Пералня Финлукс
55%
Хладилник Беко
6
9%
Хладилник Финлукс
1

Общо гласове: 11

Спешно е. Пералнята събота едвам изпра,а хладилника тече от месец отвътре (подарък от дядо и). Мислим едното на изплащане,а другото кеш да вземем. Гледала и една пералня на Беко втора ръка с оставаща гаранция един месец,но я е страх техника да вземем​ използвана. Имаме марки Елдом,Беко, Финлукс и затова не иска други марки (да не е всичко различна марка. Сега си е набелязала мини готварска печка на Елдом една и Финлукс една. Пак ще има да избира).
plamen6703 - майстор
ESPACE написа:
steforia написа:
Ясно пералнята ще е Беко (само да изберем коя от двете)
Никоя от двете, това е вашата пералня
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-ma ... 3/p/680603
Това според мен също е добър избор на пералня, както споменах по-горе в технополис има перални Беко с 5 год. гаранция. Ако ми се налагаше да избирам Беко щях да избера тази с по-продължителната гаранция.
Друг въпрос е, че почти всеки, който пита за нещо вече е избрал какво да си купи и се надява и други да споделят неговият избор да се чувства по-спокоен. Успях на питащият и каквото избере със здраве да го ползва :)
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-ma ... 3/p/680636
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-ma ... 0/p/680647
Намерих още две. Тея са по 7кг и едната е с 5г гаранция... Ехх трудна работа. Като отидем в магазина ще видим коя от изброените ще ни препоръчат.
Явно и двата уреда ще са Беко. С жената днес ходихме и взехме пералнята дето е 7кг модел 7531 и доплатихме за още 3г гаранция (общо 5г). Тоя от магазина като и каза,че тая с механичното управление е по-добра от тая с електронното не можах да изляза с нея на глава. (Все пак тя ще си я ползва). Видяхме и хладилниците и си хареса за края на месеца модел BEKO DS 227020. Благодаря за мненията
Chefo77 - майстор
DundyTheCroc написа:
Ако не ти е спешно защо не изчакаш някоя по-сериозна промоция, аз си взех пералня Whirlpool AWO/C 7113 от румънците за 395 лева, според мен е много по -истинска от турското Веко.
ХАХАХА
Хайде да не разказваме вицове, става ли?
По-голяма чекия сред "марковите" електроуреди от Whirlpool не се сещам, честно ...
Бекото за перални (и сушилни) са ЧУК! Без да се замисля мога да кажа, че няма по-добри перални в техния ценови клас. Виж - за хладилниците не мога да кажа нищо (само зная от хладилен техник, че ръждясват), но специално за пералните ... :)
Само за информация - с механично управление перални нямат от години, всички са с електронно. Вероятно имаш предвид с и без дисплей.
ESPACE - майстор
Абе защо ли се хабим със съвети, когато накрая слушат консултанта дето им пробутва залежалата стока със здравото "механично" управление и виещия колекторен мотор. И с доплащането за гаранцията идва на цената на истински добър модел с 5 годишна гаранция и 10 годишна на двигателя. Мъка някаква просто.
DundyTheCroc - майстор
Chefo77 написа:
DundyTheCroc написа:
Ако не ти е спешно защо не изчакаш някоя по-сериозна промоция, аз си взех пералня Whirlpool AWO/C 7113 от румънците за 395 лева, според мен е много по -истинска от турското Веко.
ХАХАХА
Хайде да не разказваме вицове, става ли?
По-голяма чекия сред "марковите" електроуреди от Whirlpool не се сещам, честно ...
Бекото за перални (и сушилни) са ЧУК! Без да се замисля мога да кажа, че няма по-добри перални в техния ценови клас. Виж - за хладилниците не мога да кажа нищо (само зная от хладилен техник, че ръждясват), но специално за пералните ... :)
Само за информация - с механично управление перални нямат от години, всички са с електронно. Вероятно имаш предвид с и без дисплей.
Всеки си решава какво да си вземе, аз по мои си причини турско не ща.
nikolov333 - майстор
И аз взех общо три броя Беко.. за майка ми, на тъщата и у нас.. разбира се от инверторните модели. Забравих, че имаме пералня у нас, а се пере почти всеки ден.
Аз исках мнения за марката,а не модела. Така,че не ме изкарвайте,че не слушам и се хабите. Жената ще я изплаща на майчинство. И да, човека имаше предвид без дисплей. Според жена ми е вярно,иначе що няма да иска да взема стоката на промоция. (Иначе и моето мнение е за залежала стока. Ама как да и обясня. Аз си бях казал в магазина квото не ми препоръчват него да взимам и обратно,ама женатааа не разбира).А и др, тя пере 1 път най-много 2 в седмицата и къв мотор и дали шуми или не,не я интересувало. Да се оправя. Взех и 7кг, без дисплей,доплатихме гаранция и толко.
Последна промяна от steforia на ср май 17, 2017 9:13 am, променено общо 1 път.
А и тая препоръчаната е 6кг. Аз единствено заради парите отначало се бях спрял на 6. Тя искала 7 да може да пере на малкия платнената част на количката и стола за хранене. (Не че има голяма разлика,ама нали на комшийката била 7 и събирала всичко).Важното е,че е Беко. Не сте се хабили щом успях да я убедя за тази марка.

Тема "Хладилник и пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: