Ами тогава най-добре да я изтрива по-бързо..преди да се е разпространила из дебрите на интернет.. 

Kvazo написа:...не съм слагал до сега ДТЗ защото сферата ми на работа е соларни инвертори и соларна енергия...Е и? За да те допусне някой там да работиш, тези елементарни неща трябва да ги знаеш.
Kvazo написа:Да аз съм начертал схемите, да аз съм монтирал ДТЗ, да имам необходимото образование и квалификация за такава дейност, не никога не съм слагал до сега ДТЗ защото сферата ми на работа е соларни инвертори и соларна енергия...Когато човек прави нещо за първи път, обикновено поне прочита малко по въпроса. Грешката е повече от елементарна, което показва незнание за принципа на работа на ДТЗ. А понякога това може да бъде ОПАСНО. И когато някакъв пълен шит започва да коментира форума ме развеселявя. За слетобеда само...
Kvazo написа:... Питах защо се случва това ! .... За поредне път се убеждавам че форумите в БГ са пълен шит, питаш нещо и се излива някъв спам нямащ нищо общо по въпроса.
...
muhala написа:И понеже това е форум, ще кажа защо падат защитите в схема 2. Причината е общата нула след двете защити. Представи си, че пуснеш който и да е консуматор, тока през нулата ще мине и през двете, което ще ги разбалансира.Няма лошо да питаш като не знаеш. Тук във форума има няколко индивида, които задават подобни въпроси, но пък не им пречи да предлагат ел. услуги по домовете. За това някой път подхождаме с лошо.
muhala написа: Няма лошо да питаш като не знаеш. Тук във форума има няколко индивида, които задават подобни въпроси, но пък не им пречи да предлагат ел. услуги по домовете. За това някой път подхождаме с лошо.Да това ми беше идеята и на мен, объркал съм нещо, веднага съм го оправил, но мен не ме е срам и страх да си призная и да питам като съм сгрешил и защо е станало така. Реакцията на всезнаещите ме ядоса и предизвика недоумение у мен. Едва ли когато идат да правят нещо по ел.инсталация на техен клиент, приятел или близък му обесняват колко е тъп, прост, неук и незнаещ и как така няма да може сам да си го направи.
![]()
Предполагам вече си разбрал къде е бил проблема.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: