• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
Boghy написа:

А това промиване как и с какво става?
С каквото се сетиш. Има толкова много спреове за почистване че няма на къде. Въпросния възел е лесен за разглабяне и е по добре да се разглоби и да остане гол шпиндела. Обръщаш го с отвора на долу и ръсиш вътре така че да изтекат всички мръсотии на вън. Ако искаш може да ползваш и някоя спринцовка и да ползваш и най обикновен бензин.Може да се ползват четки парцали и каквото се сетиш като помощни средства. Да се свали колкото се може на грубо всичко. А останалия чаркаляк в кутийка и също добре да се измие. После сглабяш и смазваш с грес.
Не казвам че трябва да се прави след всяка работа но переодично според това колко пепеляк е събрало и особенно след пробиване на много отвори по тавани.
cholev - майстор
Напоследък и моя патронник на перфоратора заяжда, така че информацията за почистването беше ценна. Ще направя и аз нещо по въпроса.
За 12в верт се обадиха, че е готов и е в магазина, но се оказа че в магазина няма никой и ми върнаха парите. Е пак добре- чакаме следващия модел надявам се без този дефект (регулатор на оборотите).
Колкото да сабления- имам по стария модел и си е ОК.
Ето как се реже стоманена тръба 76х3.5

Изображение
Благодаря!
hakama - специалист
Да сте виждали от разпродажбите къде има масажиращи седалки и възглавница за врата (шиацу)
gogosto - специалист
Boghy написа:
Здравейте,нормално ли е да изскача длетото от захвата на малкия перфоратор?Свалил съм плочки от една малка баня и започна да изпуска от време на време. :sad:
Според мен категорично връщай за смяна или ремонт. Аз ще се изкажа по въпроса малко по "пернишки" ама това с смазването никога не съм го правил на моя перфоратор спарки, а той е на поне 15 години и никога не съм имал проблеми от такова естество, като изпадане на бургия или секач. Даже мисля, че смазването там би трябвало да е противопоказно заради прахта, която ще я събираш като с магнит на греста и ще имаш обратен ефект. Имам едно хилти работило в заводски строежи сигурно 20 години и при мене е 10 убеден съм, че никога не е смазвано там - е и още работи мога да ви го снимам да го видите, съмнявам се некоя машинка да е работила колкото него и без никаква поддръжка. Та според мен това е дефект на твоята бройка.
lov - майстор
Дефекта е в твоето мислене.
Какъвто инструмента такъв и майстора.
DeyanS - специалист
Колеги, може ли да ми споделите мнението си за мултифункционалния инструмент, който гу пуснаха сега на 49 лв. промоция. Отдавна исках да си взема такъв за домашна-хоби работа и без да губя време си го купих. Има ли нещо специфично в конкретната марка и модел, за което трябва да внимавам? Консумативите от Лидл как са като качество и имат ли еквивалентни заместители от други марки?
dim4ev - помощник
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20800%20B2 пускан ли е досега? Ако да някой можели да сподели мнение?
jekasus - майстор
DeyanS написа:
Има ли нещо специфично в конкретната марка и модел, за което трябва да внимавам?
Работи си и хич не му пука за нищо :-D
Тъй де - имам предния модел без бързия захват - копчето за включване почна да заяжда, свалих страничния капак и сложих силиконова смазка на каналчето, дето се движи лоста на ключа. За други проблеми не знам, дали изобщо ги има...
dim4ev написа:
пускан ли е досега? Ако да някой можели да сподели мнение?
предната версия май изяде бая критики...
harvest - специалист
някъде да сте мяркали пневматичния ексцентършлайф ?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: