hidrazin написа:Абе ти да не се приемаш на сериозно???А млъквай не се пише с удивителна. Защото това моето е факт - млъкваш. Не е викане.
Много велики станахте всички в интернета. Нещо се уговорихте кампанийно с дърваря ли, какво?
Аз имам редактор с филтри на лаптопа. Получава се сносно качество дори с относително евтин кепчър, ако знаеш какво правиш. И имаш кадърен VHS плеър. А дечко ще викаш на баща си.
Между другото, имам и 2 хубави очи. И имам телевизор. Включвам касетката и гледам. Включвам файла от кепчъра и гледам. Все същата боза си върви на екрана, със сходно качество. Качеството на касетките е покъртително ниско - на тези записани домашно. А и по принцип. Евтините кепчъри вършат някаква работа.
За малко по-добро качество най-евтиното е тунер втора ръка за 40лв на PCI слот на настолен компютър.
Във всеки случай излиза по-евтино от 300лв на "професионално студио", което ще направи същото - да натисне копчето play на видеото, да пусне програмата за прихващане, като преди това е вързало кепчъра за видеото и да ти запише на диск един файл.
Единствените условия за прихващане на видео от касетка е най-добре да имаш компютър процесор поне PentiumIV 2.8-3Ghz и кепчър карта...
Разбира се, и самата касетка, както и VHS плеър със съответните изходи.