При устна уговорка преди поръчката в офиса на Ролпласт Добрич ми казаха, че работят с TROCAL. Поръчах, платих на куп, за да ползвам отстъпката, монтираха я преди седмица. Но?! Никъде по профилите няма щампа на немската фирма и не пише никъде, че е TROCAL, не пише дори в договора, на който пропуснах при подписването да видя и за описанието на елементите, които ползват. Обковът си има щампа на WINK HAUS, на стъклата от външната страна имаше стикери с описанието какви са стъклата и колко мм. Само защо за профилите никъде нищо не пише? На мои познати дограмите, които са на Рехау и Трокал имат надписи, на моята няма. В централния офис в София днес ми казаха - Не се притеснявайте, профилите са Трокал. Но как да съм сигурна след като никъде нищо не пише??? Моля за мнения и доказателства, че греша, ако случайно греша, в което се съмнявам. Не искам да обвинявам фирмата преди да съм сигурна, че грешката е моя, но ако се наложи ще си търся правата където трябва! Как фирмата ще ми докаже произхода на материалите си? Съмнявам се, че са ментета и че са ми сложили фалшиви профили. Пропуснах да отбележа, че съм с 5 камерна кафява дограма златен дъб, троен стъклопакет.
linka93 написа:При устна уговорка преди поръчката в офиса на Ролпласт Добрич ми казаха, че работят с TROCAL. Поръчах, платих на куп, за да ползвам отстъпката, монтираха я преди седмица. Но?! Никъде по профилите няма щампа на немската фирма и не пише никъде, че е TROCAL, не пише дори в договора, на който пропуснах при подписването да видя и за описанието на елементите, които ползват. Обковът си има щампа на WINK HAUS, на стъклата от външната страна имаше стикери с описанието какви са стъклата и колко мм. Само защо за профилите никъде нищо не пише? На мои познати дограмите, които са на Рехау и Трокал имат надписи, на моята няма. В централния офис в София днес ми казаха - Не се притеснявайте, профилите са Трокал. Но как да съм сигурна след като никъде нищо не пише??? Моля за мнения и доказателства, че греша, ако случайно греша, в което се съмнявам. Не искам да обвинявам фирмата преди да съм сигурна, че грешката е моя, но ако се наложи ще си търся правата където трябва! Как фирмата ще ми докаже произхода на материалите си? Съмнявам се, че са ментета и че са ми сложили фалшиви профили. Пропуснах да отбележа, че съм с 5 камерна кафява дограма златен дъб, троен стъклопакет.Да не излезна лош пророк, но ми се струва, че са те пуснали по пързалката. Сега звъннах на един познат, който се задоми с "Трокал" преди 2-3 години, на профилите си пише "Made in Germany" пише и profine group. Обкова му е друга марка, това WINK HAUS е посредствен обков. Като цяло на такава дограма е важен обкова, уплътненията и стъклото, другото е между другото, кой каквото иска да ти казва

Та на въпроса ти, редно да опиташ да ги "поразтръскаш" малко тия от Ролпласт и се чудя, защо точно Ролпласт като от доста време насам тая фирма за нищо не я бива, като изключим добрите пари, които свлича от наивни клиенти. Последното е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.
Желая ти успех, а чашата със студената вода те чака при неуспех!
ПП/ Номера с предлатата да се ползва отстъпка много добре се котира при жени и стиснати мъже