Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
velsi - Почетен майстор
Ето моя все още недовършен ремонт.

Прикачен файл

IMG_0189.JPG
Съществуващото положение: скара от дървени летви, здраво наковани в гредите и отгоре фазер, боядисан с блажна боя. Резултата: прах и паяжини, никаква изолация.
IMG_0189.JPG (67.53 KиБ) Видяна 12585 пъти
velsi - Почетен майстор
После...

Прикачен файл

IMG_0193.JPG
Конструкцията на бъдещия окачен таван.
IMG_0193.JPG (73 KиБ) Видяна 12582 пъти
velsi - Почетен майстор
Следва....

Прикачен файл

IMG_0194.JPG
Начало на обшиването с плоскости.
IMG_0194.JPG (50.39 KиБ) Видяна 12580 пъти
velsi - Почетен майстор
Няколко по-необичайни гледни точки...

Прикачен файл

IMG_0195.JPG
IMG_0195.JPG (65.99 KиБ) Видяна 12596 пъти

Прикачен файл

IMG_0198.JPG
IMG_0198.JPG (60.69 KиБ) Видяна 12596 пъти
velsi - Почетен майстор
Още един изглед:

Прикачен файл

IMG_0199.JPG
IMG_0199.JPG (45.48 KиБ) Видяна 12595 пъти
masteradmin - майстор
не ми казваи че си го направил сам ? много е добро
velsi - Почетен майстор
Естествено, че сам. Благодарение на всичко видяно и прочетено тук. И благодарение на всички вас разбира се!
Тани - модератор
Браво много добре си се справил! А и за топлоизолацията си помислил! Виждам , че дори си налепил стиропор по тавана! А влждам че си си осавил и осветление , явно е достатъчно здраво да се разхождаш отгоре :-D :-D :-D

Ето още едно доказателство , за Стефан , че "с четене на книжки" всичко може да се постигне! И че този сайт изпълнява добре ролята си!
Стефан - майстор
Тани написа:
Ето още едно доказателство , за Стефан , че "с четене на книжки" всичко може да се постигне! И че този сайт изпълнява добре ролята си!
Съвсем правилно, но има едно малко условийце. Има хора, които, колкото и книжки да прочетат, все тая/ за тях се казва, че са вързани в ръцете :lol: /. За това си трябва човека, който чете, да има желанието, и възможността да приложи на практика прочетеното. Нали така?
А това, че Велси се е справил, спор няма. Въпреки, че си чешем езиците в други теми, на бялото не мога да кажа черно. Браво Велси!
Имам само един въпрос - защо си оставил кухина около 30 см/по преценка от снимките/, и си захлюпил прозорците. Пак от снимките, предполагам, че сега височината от пода до тавана, е около 2,40 м./ а е възможно и да е по-малко/
Тани - модератор
Стефан написа:
Съвсем правилно, но има едно малко условийце. Има хора, които, колкото и книжки да прочетат, все тая/ за тях се казва, че са вързани в ръцете :lol: /. /
Оооо значи да приема че обидата е лично към мен! Добре! Всеки има право на мнение!

А колкото до тавана - мисля че в момента със сигирност е над 2.50 а може дори да е 2.70 - погледни над вратата - ако приемем че е 2.00 м ....

Тема "Ремонт на таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: