• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
toolegittoquit - майстор
profesionalist_wood написа:
Явно ще те дисциплинира това че ще се вижда твоя IP
ГОСПОДИНЕ, имам достатъчен капацитет, за да направя така, че като ми видиш IP-то, то да казва, че аз съм в Занзибар! По-добре се притеснявай на Пламен, който го защитаваш да не му лъснат още 10-те акаунта, където сам си търси помощ за ремонт на компютри и сам си ги праща на себе си, само да прави театър във форума.
Keresteliev написа:
Ами да припка, като не знае кое копче на асансьора да натисне!
Той няма асансьор! Сам каза "да ги мъкна по етажите"
profesionalist_wood - майстор
toolegittoquit написа:
profesionalist_wood написа:
Явно ще те дисциплинира това че ще се вижда твоя IP
ГОСПОДИНЕ, имам достатъчен капацитет, за да направя така, че като ми видиш IP-то, то да казва, че аз съм в Занзибар! По-добре се притеснявай на Пламен, който го защитаваш да не му лъснат още 10-те акаунта, където сам си търси помощ за ремонт на компютри и сам си ги праща на себе си, само да прави театър във форума.
Господин ЛАН-аджия,не го защитавам вашия любим Пламен. Просто не ми пука за него. Моя съвет е да се видите на живо и да се разберете като мъже :-D А и не съм Господин а Докторант :)
gogo7777 - майстор
Не се намери един да вземе 15 кинта, а дойдоха двама да си поделят 20 :-D
Много забавен форум стана... :lol:
jujo_si - специалист
Тия това работят по цял ден в фирма, взимат сигурно 5-600лв тоест средно кажи го по не повече от 30лв на ден
Така че за тях е супер да вземат за по-малко от 2 часа (заедно с разтъкаването) по 10лв
cholev - майстор
Един специалист в нашата фирма взима чисти около 40лв ден. Говоря за средно техническо работил 20год или инженер.
Мъкненето на кашони е неквалифициран труд. На дъното дето се казва. Е не е лесно да мъкнеш кашони, но това е.
Така че не виждам какво толкова се възбудихте за тези 20лв.
30лв надник за такива дейности си е Ок за България (при това на ръка чисти)
gogo7777 - майстор
Преди време хамалина само за седмица си докарваше месечна "лекарска заплата"....(при това на ръка чисти). Сега хамалите да не са се преквалифицирали на магарета. :)
Chefo77 - майстор
Чолеев, Чолев.
България не е само твоята фирма, нали се сещаш. И Пловдив не е Перник. Или явно не се сещаш, щом го коментираш. Щом е толкова лесно, да ти звъня като има големи обекти, да дойдеш да мъкнеш материали по етажите. Ще ти давам 30 лева надник, чисти, няма да носиш отговорност ...
Много отворени писарушки се навъдиха. Не ценят физическия труд. Ти от тях ли държиш да си?
Последна промяна от Chefo77 на вт май 30, 2017 6:55 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Не ценят физическия труд.
Chefo77,
Манталитета на "бито куче" за съжаление много ни /ще ни/ тежи. Хората толкова са обезнадеждени, че са готови да служат на бездуховни човечлета, които им дават САМО да ядат /нищо ново от 100 години насам/. Аз бих защитил и другата страна....и тия 20 лева са им много....Има една причта в Библията, която звучи горе-долу така" "Дай на богатия всичко от което има нужда, а на бедния вземи и това което има".
Тълкуването не е просто за нас светските :wink:
Chefo77 - майстор
Тъкмо добавих въпрос към Чолев, дали иска да е в тази група, ти си писал.
Съгласен съм с теб, че проблемът е двустранен - от една страна тези, които не ценят труда във всяка форма, от друга - тези, които се продават за жълти стотинки. Не трябва да се толерира нито едно от тези поведения. Ясно, че сега някой ще скочи за надутата гайда, но с примирението няма да станем по-добре. Не трябва!
gogo7777 - майстор
Естествено, че не трябва. Ама реването е като сутрешна шкембе чорба за някои :wink:
Как да обясниш на предалият се, че утре ще влачи паркета за 5 кинта, как? :evil:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 24

Тема "Препоръчайте човек за работа тип общ работник за 2 часа в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: