• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всички имаме коли, нали ?
profesionalist_wood - майстор
shotik написа:
nikolovvd написа:
Само най-важния инструмунт - телефона! :-D
Обаждаш се, идват, вземат колата и ти оставят заместващ автомобил.
Чел съм за такива предложения, но в България за коя марка автомобили го има ? И колко са тези , които могат да си го позволят? И колко от багажа , останал в твоята кола ще остане ?

Все още сме далеч от такава култура!
Много трудно ще се промени нашия манталитет. Сто на сто ще изчезне от багажника я гедорета,те аптечка я нещо друго...Затова като я карам на сервиз колата изпразвам жабката и багажника без остатък :-D Да не би монтьора да се сдобие със запалките ми(дори запалката от таблото я свалям)
TACHO - специалист
nikolovvd написа:
Освен телефона, в джипа си нося и брадвичка, бухалка и касапски нож. Докато чакам помощ, да не остана без кола :?
nikolovvd - майстор
shotik написа:
nikolovvd написа:
Чел съм за такива предложения, но в България за коя марка автомобили го има ? И колко са тези , които могат да си го позволят? И колко от багажа , останал в твоята кола ще остане ?

Все още сме далеч от такава култура!
Евроинс я предлагат тази услуга, когато си сключил застраховка "КАСКО", най-вече за София. На 4 вноски ми излиза 137 лв. на тримесечие.
shotik - майстор
ЦИТАТ:
Евроинс я предлагат тази услуга, когато си сключил застраховка "КАСКО", най-вече за София. На 4 вноски ми излиза 137 лв. на тримесечие.[/quote]

Това ми е цяла месечна пенсия , не мога да си го позволя, Каско не сключвам поради същата причина,застраховката няма как да не платя .
stoianov_n - специалист
profesionalist_wood написа:
...Затова като я карам на сервиз колата изпразвам жабката и багажника без остатък :-D Да не би монтьора да се сдобие със запалките ми(дори запалката от таблото я свалям)
Ти си много зле бе, пич. :shock:
В кви сервизи ходиш.На мен ми карат колите, даже с пари вътре, няма шанс нещо да изчезне.
Ако пък стане, при мен, веднага възстановявам изчезналото и някой си заминава + бой.Имам камери.

пп.Обаче като се замисля, такива като теб не могат да идат в нормален сервиз, така че....хубаво правиш. :-D
toolegittoquit - майстор
Andri01 написа:
Никакви инструменти-колата ми не е "Пасатко" ! Тя си върви,не се разваля! :)
Човек винаги трябва да има някакви инструменти в колата. Мен ме дразнят, че моите дрънкат.
За това питам за обезшумяване. Оригинално те се слагат в стиропорени/пластмасови органайзери някъде из багажника. На моята кола е имало само при резервната гума. Такъв нямаше, когато купих колата обаче.
Ако нямаш инструменти и пособия, дребни неща като изгорял бушон или скъсано жило и оставаш на пътя на милостта на съдбата.
stoianov_n написа:
profesionalist_wood написа:
...Затова като я карам на сервиз колата изпразвам жабката и багажника без остатък :-D Да не би монтьора да се сдобие със запалките ми(дори запалката от таблото я свалям)
Ти си много зле бе, пич. :shock:
В кви сервизи ходиш.На мен ми карат колите, даже с пари вътре, няма шанс нещо да изчезне.
Ако пък стане, при мен, веднага възстановявам изчезналото и някой си заминава + бой.Имам камери.

пп.Обаче като се замисля, такива като теб не могат да идат в нормален сервиз, така че....хубаво правиш. :-D
Ми добре,отиди в СФА сервиз па нека ти изчезне чантичката с гедоретата и след това да дигат ръце -ами това онова ние не сме пазачи...
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Мен ме дразнят, че моите дрънкат.
Ще дрънкат, щото са ти смяна задните амортесьори.....моите що не дрънкат. :-D
stoianov_n написа:
toolegittoquit написа:
Мен ме дразнят, че моите дрънкат.
Ще дрънкат, щото са ти смяна задните амортесьори.....моите що не дрънкат. :-D

https://www.24chasa.bg/novini/article/5766413 :-D
stoianov_n - специалист
[quote="profesionalist_wood"][/quote]
В нормален сервиз такива работи не стават, ама вие с Тинкито не ходите в такива. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Инструменти за колата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: