stoianov_n написа:Сигурен ли си? Може някоя отвертчица да има чопната тази седмица в сервиза...profesionalist_wood написа:В нормален сервиз такива работи не стават, ама вие с Тинкито не ходите в такива.

stoianov_n написа:Сигурен ли си? Може някоя отвертчица да има чопната тази седмица в сервиза...profesionalist_wood написа:В нормален сервиз такива работи не стават, ама вие с Тинкито не ходите в такива.
stoianov_n написа:Ще дрънкат, щото са ти смяна задните амортесьори.....моите що не дрънкат.Амортисьорите не са за смяна, просто толкова са ни хубави пътищата. И при преминаване на неравности, неизбежно се пренасят вибрации. А малко трябва на метал в метал за да дрънка.
toolegittoquit написа:Ми вземи един стар скъсан чаршаф от мама, за без пари и увий всичко така, че да няма контакт метал с метал. Мисля, че 2000 х 1000 мм парцал са напълно достатъчни да не дрънкат.stoianov_n написа:Ще дрънкат, щото са ти смяна задните амортесьори.....моите що не дрънкат.Амортисьорите не са за смяна, просто толкова са ни хубави пътищата. И при преминаване на неравности, неизбежно се пренасят вибрации. А малко трябва на метал в метал за да дрънка.
iliya_i написа:Бах ти малоумника. Цяла тема с над 20 поста за един парцал.!! Благодаря за квалификацията! Но дрънкат и в самата кутия. Тупкат независимо, че съм я изолирал.
toolegittoquit написа:Скоти,виж в лидъл пускаха едни органайзери за 15 лв от плат които се закачват отстрани за багажника и не дрънчат инструментите....iliya_i написа:Бах ти малоумника. Цяла тема с над 20 поста за един парцал.!! Благодаря за квалификацията! Но дрънкат и в самата кутия. Тупкат независимо, че съм я изолирал.
За това и пуснах темата. Дали не се продават органайзери и подобни неща, където да можеш да си наредиш нужните инструменти!
Другата причина беше защото ми беше интересно кой какво носи.
Ама аз ако съм малоумник, то ти какъв си тогава? Защо не отидеш в темите на оня Пламен с 15-те акаунта, където си прави реклама, че бил голям майстор ремонтиращ компютрите на колите на цяла България, ама ми се изсра тука??
Ама той не е малоумник, но аз съм. Мерси много! Сети се тогава като ми казваш така ти какъв си.
toolegittoquit написа:Ами на мен ми стига акълЯ, че ако дрънка метал в метал, значи между двата метала трябва да има нещо друго. За теб явно не! Уж все трошки караш, пък един парцал нямаш.iliya_i написа:Бах ти малоумника. Цяла тема с над 20 поста за един парцал.!! Благодаря за квалификацията! Но дрънкат и в самата кутия. Тупкат независимо, че съм я изолирал.
За това и пуснах темата. Дали не се продават органайзери и подобни неща, където да можеш да си наредиш нужните инструменти!
Другата причина беше защото ми беше интересно кой какво носи.
Ама аз ако съм малоумник, то ти какъв си тогава? Защо не отидеш в темите на оня Пламен с 15-те акаунта, където си прави реклама, че бил голям майстор ремонтиращ компютрите на колите на цяла България, ама ми се изсра тука??
Ама той не е малоумник, но аз съм. Мерси много! Сети се тогава като ми казваш така ти какъв си.
iliya_i написа:Ами на мен ми стига акълЯ, че ако дрънка метал в метал, значи между двата метала трябва да има нещо друго. За теб явно не! Уж все трошки караш, пък един парцал нямаш.Въйй, ни мой. Човек с висше да не се сети!! Абе човеко, специално бях си направил кутия за инструменти.
profesionalist_wood написа:Ти Москвич ли караш та да нямаш постелка в багажника а си оставил на ламаринения под нещата да дрънчат...?Не съм Скоти и поне не карам раздрънкан Ескорт.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: