Текста е за интегриране на мощност. Не пише че не може да се вземе U=230V. Айде пак 

zz_stefanov написа:Текста е за интегриране на мощност. Не пише че не може да се вземе U=230V. Айде пакАбе ти знаеш ли как се мери мощност или просто се правиш на остроумен?
zz_stefanov написа:ако някой производител реши да пусне електромер на който е написано да работи на U=230V +-2% и не мери напрежение, ще е в нарушение ли на цитираното от теб.Толерансът на напрежението на захранващата мрежа е 10% Как мислиш?
Draganov написа:Питам,защото някъде прочетох,че е възможно отчитането да става само с измерване на тока и умножение с константа 230 за напрежението.И къде е това някъде??? Или е в стил ЕЖК (една жена казала - руса, на пазара).
hidrazin написа: Като толкова те вълнува вземи си купи БДС EN 50470 и чети на воля...Не мога да си отговоря на въпроса защо документацията на БДС стандартите е платена, като се изисква да се спазва БДС стандарт. И като гледам, само ние искаме пари за стандартите, които в половината случаи са копирани от EN/ISO
toolegittoquit написа:Не го мисля знам го. Е и то нищо не забранява. И ти еди чети стандарта.zz_stefanov написа:ако някой производител реши да пусне електромер на който е написано да работи на U=230V +-2% и не мери напрежение, ще е в нарушение ли на цитираното от теб.Толерансът на напрежението на захранващата мрежа е 10% Как мислиш?
toolegittoquit написа:Айде бе...hidrazin написа: Като толкова те вълнува вземи си купи БДС EN 50470 и чети на воля...Не мога да си отговоря на въпроса защо документацията на БДС стандартите е платена, като се изисква да се спазва БДС стандарт. И като гледам, само ние искаме пари за стандартите, които в половината случаи са копирани от EN/ISO
hidrazin написа:И не можеш ли да се сетиш защо са платени? За да не се четат от шушляци.Шушляк си ти. Стандартите би трябвало да са достъпни за всички. Ей сега ще платя 50-100Евро за документ, който ще прегледам един път и толкова.
zz_stefanov написа: И ти еди чети стандарта.Иди ти го чети. Посочените разпоредби обясняват всичко. Да ти приличам на кученце да ми казваш "браво"?
toolegittoquit написа: ....Питаш и си отговаряш!
Шушляк си ти.
.....
Да ти приличам на кученце да ми казваш "браво"?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: