• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Гост - специалист
Абе, нема справедливост на тоя свят- да ти клъцне няколко сантиметра черъвце- една шапка пари. Или да ти завинти два винта М6 в коляното за няма и два часа с упойката- няколко хил. лв...
Пък монтажника 8 часа завива такива винтове в цеха и какво: по-малко от 100 лв. надница :?:
Ей зат'ва няма се опраим.
gogo7777 - майстор
Доктора специализира и след това цял живот прави едно и също....чернодробния ще ви пита "Пиете ли?", а белодробния "Пушите ли?".....само това. А, и числата знаят.
Keresteliev - специалист
gogo7777 написа:
Доктора специализира и след това цял живот прави едно и също....чернодробния ще ви пита "Пиете ли?", а белодробния "Пушите ли?".....само това. А, и числата знаят.
Тъй де, ази кво ти редя бре гуньо?

5 лефа си щял да му фърлиш! Бива ли тях рапти?

На един да е доволен, щото:
Ако ги неще, бой ще яде.
Ама ха ...

:sad:
gogo7777 - майстор
Я, проумяваш!?.....бех те отписал.
Keresteliev - специалист
gogo7777 написа:
Я, проумяваш!?.....бех те отписал.
Ахм ... гуньо, май взе да се ласкаеш!

Кога ти умре циганката дето та фалеше?

:lol:
toolegittoquit - майстор
В тоя форум...останаха почти само троловете. #-o
Чираче - майстор
gogo7777 написа:
. Да не споменавам монтажниците...без висше, но технически грамотни с професионална квалификация. Ми те умеят всичко и то 90% по-добре от който и да е инженер .... :lol:
Масово разпространен феномен на прости хора за омаловажаване труда на останалите. Инженера може да стане монтажник, но монтажника не може да стане инженер. :? Такива нахъсани монтажници ги слагам в малкия си джоб.
Гост - специалист
toolegittoquit написа:
В тоя форум...останаха почти само троловете. #-o
И това го казва най- големия трол от всички :mrgreen:
Andri01 - майстор
Един колега,техник дойде при нас да работи от Девня-някакъв завод. Подръжка на машините бил. Той: "А,че аз там на инженерите им обяснявах схемите,те нищо не разбираха"! Наложи се да отворим подвижния супорт на струга/С-8 май беше,голям/. Няма чертежи разбира се,но нещо блокира. "...А не,аз не съм отварял такова нещо,Ще го счупим. Да викаме специалисти." Е, аз като "прост инженер" са хванах,отворих го,затегнах един имбусен болт/ просто разхлабен/ и стана работата. А оня-мълчи като посран ! Скъсаха го от майтап после колегите. Има техници ,които са работяги и си знаят занаята,но не приказват много,има и пишман инДженери с ръце завряни там,дето слънцето не огрява.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24

Тема "Препоръчайте човек за работа тип общ работник за 2 часа в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: