• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Ползвам ЩИЛско масло за верижните ми машини и съм доволен.
jekasus - майстор
fore написа:
Та вероятно цената на флекса ще е пак като с батерия, но като се сложи и цената на батерията + зарядното и сигурно ще мине 200 лева.......
Демек повече от колкото излиза от Лидл Де.
Смисъла вече е друг - купуваш отделно тяло на инструмент, отделно батерия и зарядно.
Ако направят тук, както и в германско - онлайн-шоп... да си купуваме,когато искаме... по-точно имаме :-D

Прикачен файл

Parkside.png
Parkside.png (87.16 KиБ) Видяна 2222 пъти
jekasus - майстор
MamaMy написа:
И аз се сдобих с керпеден за 4 лв. С по-малката глава и по-дългите дръжки. Гледах един такъв специален плочкаджийски в Бриколажа и също ми хареса, но цената не. Беше около 20 лв. За две тераси дано ми стигне и този.
Предполагам за кой от двата фаянсаджийски керпедени става на въпрос/папагала е за отвори/, на същия щанд има още една джуджавка за чупене на тънки ивици от плочки - та малко акъл/пари не давам :-D / - раздвижен гаечен ключ много добре върши работа за чупене, особено при дебелите плочки.
Chefo77 - майстор
Това за свободното избиране на допълнителен инструмент е много добра идея! Бош сега пуснаха 18 и 12 волтови комплекти, няма причина поради която Лидл да не го направят - и да си имаш 2 или 3 батерии със 6-7 соло машинки.
kr1100 - майстор
EDI написа:
Ползвам ЩИЛско масло за верижните ми машини и съм доволен.
М10 на добра цена. Това биоеко масло от ЛИДЛ ми разказа играта.
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
и да си имаш 2 или 3 батерии със 6-7 соло машинки
Девет машинки :-D
Chefo77 написа:
е много добра идея!
И е стара вече, доста от играчи в бранша си имат комбо кит.
Chefo77 - майстор
Не говоря за готов комбо кит, а за свободно избираем кит - в който ти си избираш какво да сложиш. Повечето фирми си имат готови китове.
MamaMy - майстор
jekasus написа:
та малко акъл/пари не давам :-D / - раздвижен гаечен ключ много добре върши работа за чупене, особено при дебелите плочки.
Благодаря за акъла :prayer: . Аз съм далеко от тоя бранш и за мен е ценен. Иначе точно папагалите харесах и то точно с идеята за разширяване на отвори без да го знам предварително. Абе бил бил съм дете идиотче. Пълно с идеи :-D
iva6ki - специалист
Някой да има наблюдения на циркуляра койтоще пускат в събота, за рамки за гоблени ми трябва най вече /за лично ползване/ ама незнам как е с точността :?
cat - специалист
Вземах си една гидория като цяло бива ,кутията е отврат много неща се повтарят а други липсват още 40 до 50 лв и ще си има всичко . Гаечните ключове са излишни можеше да сложат комплекти вложки торкс 6 и 12 и шестограм вместо повтарящи се кръстати и плоски накрайници които и без друго си искат ударна отвертка другото което липсва е адаптер от 12,5 към 10 мм . Вложки 16 и 18 мм удължени има х 2 едни за свещи и едни в секцията за удължени вложки няма удължител 250 мм 10 мм .
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: