Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте,
Имам желание да взема нормална за нуждите на баща ми машина.Непретенциозни сме за марки. Търся златната среда.
Ще си прави гипсокартона сам на къщата. 100 кв е пода само на 5 стаи , доста листи са, но той не бърза. С изключение на този проект като цяло няма да се ползва много.Ще си цъка да си запълва отпуската 3 месеца.
Видял на шел промоцията: Акумулаторна бормашина Black&Decker BDCD8K.
Моля за съвет относно посочената и евентуални насоки.
Нямам и идея за какви нива на цените става дума в този случай, прочетох последните 20тина страници и гледам доста сериозни решения за различни нужди и реших да задам въпроса директно. А той е: Какво да купя?
Другите са: Посочения става ли? Има ли големи минуси? Заслужава ли си?
pgt - специалист
Да тези наще (от Благоевград са) този път са пуснали доста неща на добри цени, само в конкретния случай дето е дал Чефо са объркали картинката с GSB с 2 батерии, а става на въпрос за GSR с 1 батерия, та някой да не се подведе :wink:
dls
Колеги, какво ще ми препоръчате до 300-400лв. за дограмаджийска работа. До сега съм работил със Спарки BR 15E, но батериите му бързо се предават и търся алтернатива.
Chefo77 - майстор
За твоята работа, дали няма да е по-добър вариант използването на импакт драйвер, вместо на винтоверт? Дори и 10.8 (12) волта са с доволно висок въртящ момент и завинтват с много по-малко усилие.
Virtex - майстор
Нещо такова - DeWALT DCD795 ?

Линка е от ОЛХ и няма гаранция, но е пълен комплект винтоверт 60Nm за 320лв.
Chefo77 - майстор
Ако държиш да е верт - този например:

https://www.profesionalnatehnika-bg.com ... ofessional

Има го и в куфар, с комплект свредла и битове, малко над горната граница:

https://www.profesionalnatehnika-bg.com ... essional-2
bat_danio - специалист
За дограмаджииство (Алуминий не ПВЦ) приятел ползва GSB 18V-li bosch @4Аh + GDR ще те излъжа колко нютонметра дали 130 или 160...също с 4Ач.. незнам за какво точно ползва имапакта....
Bobi161 - напреднал
Ползвам на Спарки BUR18Li HD, GUR15Li HD и BUR10.8 C-HD и считам, че за посочените от теб нужди са идеални. Може да комбинираш и само двата уреда на 10,8V - BUR&GUR - с цел занижаване на бюджета.
В момента два бяха на някаква промоция - новият BUR18Li с 2 4Ач. батерии е 666лв. а малкия му събрат - BR10,8Li C-HD е 199лв.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: