DMN написа:Keresteliev, много злоба в теб бре! Що така? И от предишния ти профил пак така се държеше, що го смени?
Аз пак съм изпуснал нещо, кой е бил предишния му профил?

DMN написа:Keresteliev, много злоба в теб бре! Що така? И от предишния ти профил пак така се държеше, що го смени?
stoianov_n написа:....Простичко като за бояджийче ли?
Е, аз го написах специално за теб, простичко, да го разбереш.![]()
DMN написа:Keresteliev, много злоба в теб бре! Що така? И от предишния ти профил пак така се държеше, що го смени?Що си мислиш, че имаш капацитет да преценяваш другите?
Keresteliev написа:Що си мислиш, че имаш капацитет да преценяваш другите?Другите не, но теб да! Злобата ти те издава и ме насочва към друг профил. Разбира се не мога да бъда сигурен на 100%, но на 80% съм убеден кой е другия ти профил.
DMN написа:Не, не мисля!Keresteliev написа:Що си мислиш, че имаш капацитет да преценяваш другите?Другите не, но теб да! Злобата ти те издава и ме насочва към друг профил. Разбира се не мога да бъда сигурен на 100%, но на 80% съм убеден кой е другия ти профил.
Спрял си излъчване от единия профил и след 3 дни си започнал активност от този. Начинът на писане от този и от онзи профил са много сходни - заядливостта също,някои от хората, към които злобееш също се покриват в двата профила. Много случайности взеха да стават, не мислиш ли?
DMN написа:Не, риба съм по зодия, но не съм рибар!Keresteliev написа:80% убеждение не е като действителността!!!О, щом нямаме 100% и изведнъж лъвчо стана много смел. Така ли е Лъвчо?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: