radius написа: Ако си купя Бош 7000, ще остане горчивото усещане, че съм се прекарал, най-малкото със супер специалния им кит за свързване.Ако си купиш Bosch Solar 7000 ще останеш очарован от простотата и сигурността на комплекта за присъединяване и ще ти се иска да си водиш гостите на покрива за да им го показваш
LazarGanev написа:Цени на играчките......: https://www.bosch-climate.bg/products/s ... -sets.htmlradius написа: Ако си купя Бош 7000, ще остане горчивото усещане, че съм се прекарал, най-малкото със супер специалния им кит за свързване.Ако си купиш Bosch Solar 7000 ще останеш очарован от простотата и сигурността на комплекта за присъединяване и ще ти се иска да си водиш гостите на покрива за да им го показваш. Майтапя се, но ти не можеш да оцениш качествените соларни връзки. Може да ги оцени само някой, който са го викали поне 10 пъти да отстранява безплатно течове. За изтеклия пропиленгликол да не говорим. Да, цената е малко над 100лв, но според мен си заслужава всяка стотинка. За сравнение присъединителния кит на Висман е още по-скъп. Освен това връзките между 2 панела при Бош идват със всеки панел и влизат в цената му, докато при Висман се плащат отделно и са пак от този порядък. Пак за сравнение ще кажа, че комплекта за присъединяване на Теси е към 65лв - разликата е 50лв, но са несравними. Освен това искам да наблегна - който си поръчва Бош, независимо от кой модел, да не си спестява и монтажните шини за покрив, както и стойките (4бр) за керемиден покрив. Просто е кеф да се работи с тези играчки. Стават за всякакви марки панели и керемиди.