GalinBelos написа:Къде ги гледате тия неща ? На мен в сайта на лидл ми излизат са мо да 12.06 .
Ето.

https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/5d62 ... yer/page/1
GalinBelos написа:Къде ги гледате тия неща ? На мен в сайта на лидл ми излизат са мо да 12.06 .
JuneK написа:Малкият акумулаторен винтоверт заслужава ли си, ако говорим за домашни нужди? Ще се справя ли с видии в мдф/пдч? Има ли възможност да му се прикрепи малка бургия за пробиване на мдф/пдч? Или разпробиване на малки болтчета - говорим за лаптопи/телефони?Импакта има удар и доста Нютони - 180.
Трябва ми нещо сравнително компактно и на батерии, но и да има все пак някакви възможности.
cholev написа:Така е - машинката се характеризира с неточна скала, проблеми със свалящия механизъм, луфт в шейната, кретенско оразмеряване на фиксаторите - как подобно нещо да не се хареса на г-н Чолев, та идеалните машини за него са точно такива!
Добро е циркулярчето. Аз лично съм доволен.
fore написа:fore според мен човека пита за малкия верт, който е от горе на картинката, а ти му обясняваш за долнияJuneK написа:Малкият акумулаторен винтоверт заслужава ли си, ако говорим за домашни нужди? Ще се справя ли с видии в мдф/пдч? Има ли възможност да му се прикрепи малка бургия за пробиване на мдф/пдч? Или разпробиване на малки болтчета - говорим за лаптопи/телефони?Импакта има удар и доста Нютони - 180.
Трябва ми нещо сравнително компактно и на батерии, но и да има все пак някакви възможности.
Ако примерно си купиш от бургиите с шестостенна опашка може и да пробиваш са тях. Но този удар не знам дали няма да ти пречи при включване. Обороти има.
Тази машина е идеална за завиване на дълги видии в дърво. Тежка е и макар че изглежда компактна ще уморява ръката пак.
kolcho написа:Ева ли го. Ти като теоретик може и така да охарактеризираш, а аз я имам машината и понеже правих разширение на работилницата от дърво изцяло(всъщност все още го правя) 2 месеца си режа с машинката с кеф. Проблем със свалящия механизъм нямам, луфт в шейната не съм забелязал, не разбрах с фиксаторите какво оразмеряване- видяхме че и на италианеца не му харесаха и ги смени. Скалата ще я проверя довечера- ползвам рулетката и бай лазарcholev написа:Така е - машинката се характеризира с неточна скала, проблеми със свалящия механизъм, луфт в шейната, кретенско оразмеряване на фиксаторите - как подобно нещо да не се хареса на г-н Чолев, та идеалните машини за него са точно такива!
Добро е циркулярчето. Аз лично съм доволен.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: