• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Има и електрически за U скоби на НОВУС.
dido uzunov - специалист
Аз ползвам ето такъв за кабели и за тапициране(много го ползвам). Гарантирам, че работи перфектно и е много силен.
http://stoichkovi.bg/products/product_details/101742
dido1975 - специалист
pgt написа:
Някой взе ли си от големите шлайфове, да каже как са?
Ъглошлайфа е добър. Като се има впредвид цената и характеристиките му. От новата серия е, макар че не виждам разлика от предишната. От два дни го ползвам. Плавен старт, няма загряване. На мен ми допада.
mastodonta - специалист
Престраших се и тази сутрин бях първи на опашката :)

Изображение

Лазерът ми си се струва леко слаб, но така или иначе не смятам, че е особено важно приспособление. Скоро ще получи и първата си бойна задача - рязане на ламинат за работилницата. Надявам се, че няма да ме разочарова.
profesionalist_wood - майстор
Мдааа има малки изменения за разлика от стария :partyman: поне няма да се надига назад с удълженото краче
EDI - майстор
Честито машини.По герунга всичко се настройва, та не се плашете, ако в началото нещо не е наред. :partyman:
radius - майстор
На първо четене тръгва като за последно, някак си много остро, с удар, а и редуктора ще отворя утре, че ми се струва че е малко сухо вътре.
Еди, то се настройва, но някои неща не - няма фабрични луфтове, но самата конструкция позволява усукване на режещото тяло (както ляво-дясно, така и наклона на диска) и оттам предполагам ще има проблеми с точността. Другата седмица ще имам възможност да го пробвам и ако ме устройва точността и повторяемостта, си го оставям. Естествено няма да бъда много строг, защото за толкова пари - това е.
nbr - специалист
На някой да му е излишна помпата за източване на масло? Не си я купих като ги имаше, а сега имам нужда от такава...
Изображение
dido uzunov - специалист
Току що от Кау..нд си закупих пистолет за горещ въздух. Пробвах го вече, за 20.00 лв. и 3г. гаранция е перфектен.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: