Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
detronik - специалист
Здравейте всички,
Имаме дилема - дали да оставим и двата сифона в банята, както е по проекта, или да я направим само с един.
Прилагам чертежче на банята и моля за вашите съвети!
Сифон 2 е предвиден за душ кабина или вана, обаче ние няма да слагаме такива. Все пак искаме да имаме възможността впоследствие да сложим едно от двете, та питането ми е ако има два сифона как е редно да е наклона?
Понеже аз ще си слагам плочките, дали мога Сифон 2 да го затапя и да го оставя под плочките?
И при това положение как трябва майсторите, които сега ще правят замазката да ми направят наклона?
А, и дано не ставам досаден с дълго писане, ама има едни сифончета(квадратни)дето като ги настъпеш се отварят, после пак настъпваш и се затварят. Някой слагал ли е такива, че да има впечатления дали ги бива?
Благодаря ви предварително(и за търпениято да изчетете всичко :-D )

Прикачен файл

Banq.jpg
Banq.jpg (44.8 KиБ) Видяна 2847 пъти
vidrata - специален-специалист
Не си слагай от тея дето като ги натиснеш се отварят и т.н. Казвам ти от опит имат много неудобства.Иначе те съветвам да си оставите и двата сифона.
Rumen Iankov - специалист
Ето виж това

Прикачен файл

DSC00107.JPG
DSC00107.JPG (29.04 KиБ) Видяна 2738 пъти
vidrata - специален-специалист
Румба тая снимка за добър или лош пример я даваш :? .
Rumen Iankov - специалист
После ще има душ кабина.
egx - специалист
абе и аз съм така.Сложили сме една грозна тапа отгоре и толкова.Ако има по красиви решения споделете.
gotsum - помощник
тази вечер или утре ще ви пратя снимки от пода на моята баня който е с 2 сифона !

Тема "Какво да правя с втория сифон???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: