Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
DStefanov - специалист
Здравейте,
Предварително се извинявам ако темата не е в правилният раздел и ако наистина е така, нека Модераторите или Админа да я преместят :roll:
От няколко дни търся фирма или частно лице за лепене на плочки в баня и случайно попаднах на фирма Топ Лукс. Понеже съм се "парил" и не искам това да се случва отново решиш да намеря малко инфо за тази фирма, но не открих нищо в нета. Отново ли съм се прецакал??? Това е въпросът който си задавам и се надявам накой да ми отговори преди наистина да е станало.
Та въпросът ми е - Някой ползвал ли е услугите на тази фирма и дали наистина си заслужава да им имам доверие?
Качествено и бързо ли работят? И въобще всякаква информация за фирмата. Благодаря предварително! :wink:
Rumen Iankov - специалист
Според мен си намерете майстор.Не ви трябва фирма да давате повече пари.Питайте ваши познати на които са им правили ремонта и ако са доволни вземете техният майстор. :2thumbs:
KOLIIN - напреднал
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 6633#86633 Ето тук можеш да прочетеш в постовете ми отзивите от същата фирма.Аз се подлъгах по другото и име " слънчев дом ". И аз съм на мнение, че трябва да се намериш майстор, а не фирма защото товарат много в цената. Успех! :wink:
DStefanov - специалист
Малеееееее, и ти ли си оцелила "десятката"??? Аз пък в твойта тема пиша същото....... определено ми се сториха не благонадеждни....
Благодаря че сподели, незнаех че имат и друго име .... Още днес ще прекъсна всякакви контакти с тази фирма.
За тези , който започват сега ремонт бих казал - проверявайте и питайте за фирмата с която си имате работа. Още веднъж голямо благодаря KOLIIN и наистина съжалявам за това което при теб са направили. :shock:
Rumen Iankov - специалист
Съжелявам за KOLIIN майсторите направо са си оставили ръцете.Но в повечето случаи става така.А DStefanov мога да го посъветвам още веднъж да си търси майстор а не фирма.Защото ако е фирма се ползват по евтини материяли и се бърза много и не се гледа много качество.Успех в търсенето. :)
DStefanov - специалист
Благодаря ти Rumen Iankov,
Така и ще стане. Отказах се окончателно от тази фирма преди да са ми направили мизерия. Благодаря KOLIIN. Ще почерпя :wink:
Продължавам да търся майстор! :cool:
solo5 - майстор
KOLIIN написа:
И аз съм на мнение, че трябва да се намериш майстор, а не фирма защото товарат много в цената. :wink:
не съм съгласен, повечето фирми не декларират оборот и крият от данъци, няма причина да товарят с повече пари, ако не искаш фактура
според мен е за предпочитане с фирма, ако случиш на свястна така де :lol:

Тема "Фирма за ремонт на баня? - Препоръки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: