• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
Не ми става много ясно къде в момента ви стои смесителя.И дали теча не идва оттам където са вързани гъвкавите връзки в стената.А това с тези гъвкави връзки е много тъпо изпълнение.
KOLIIN - напреднал
Rumen Iankov , дали има такъв вариант да разбиеме тази "кутия" и да преместим връзките на достъпно място?
По принцип може да се разбие но може просто да мине на по лекия вариянт да се сложат удължители които да излезат наравно с плочките и след това да се навият гъвкавите връзки но от снимката не ми става много ясно дали през отвора на плочката се вждат изводите на топлата и студената вода.
KOLIIN - напреднал
за съжаление изводите за топлата и студената вода се намират в горния ляв ъгъл на кутията и нямаме достъп до тях. Опасявам се , че може да не са добре затегнати с меките връзки и направо става страшно :x Ако я разбием можем ли да ги преместим на достъпно място?
masterval - майстор
KOLIIN,
Голяма скръб ме налегна, като видях "майсторлъците"! Кой прави така сифони? Въобще може много да се напише, но по темата:
Бих те посъветвал следното. Направи контакт с тази "топ" фирма и им обясни, че ако не си оправят свинщината, ще ги разнесеш по целия свят чрез интернет, Комисията за защита и Форума. Предполагам, че това ще хване дикиш.
pep - специалист
Изглежда недовършено и нескопосано . Явно доста са бързали нали са взели парата :evil: . Затова никога ама никога не предплащай голяма част от парите , дори 20% им е много за начало - измекяри и мърлячи колкото щеш има .
vidrata - специален-специалист
Кака моите съболезнования.
Абе хора къде ходите като ви правят ремонта .На мен ми висят на главата по 2-3- часа всеки ден и като направя такива сифони ме бият и ме гонят :lol: .
Сериозно, тя работата си личи още в началото -некачествени инструменти или даже липсват повечето които са необходими, още от пирвите редове плочки си личи работата дали е качествена и т.н.
Ами наглеждайте "колегите" и вземайте мерки предварително за да не се налага да пишете тук после.
Все пак успех и ако ги набараш да направят банята наново с тяхни пари или поне да върнат тея дето сте им ги дали.
Ето последния ми сифон за мостра-

Прикачен файл

Изображ.002.jpg
Изображ.002.jpg (48.27 KиБ) Видяна 4483 пъти
Ето и от мен

Прикачен файл

DSC00018.JPG
DSC00018.JPG (71.78 KиБ) Видяна 4456 пъти
KOLIIN написа:
Rumen Iankov , дали има такъв вариант да разбиеме тази "кутия" и да преместим връзките на достъпно място?
По принцип може да се разбие и да се преместят изводите на равно с плочките но много зависи как са направени самите тръби.Обикновено ако е използвано коплект за батерия е доста разбиването а ако са колена стенни е по-малко.Но и в двата случая си е разбиване за да има място за поялника.Ако вие удобно пъхнете едно парче сух вестник в отвора където са гъвкавите връзки и ще установите дали от там е теча.Ако не ще търсите другаде причината.
KOLIIN - напреднал
предположенията са, че тръбата на сифона не стига до нивото на пода, а е удължена със замазка :x ПП. за вашата работа, спор няма , че е направена от специалисти :supz: :supz: :supz:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Новата баня протече!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: