Здравейте, имам следната ситуация, след "профилактика" на ЧЕЗ единия бушон (плосък автоматичен) в момента в които го включа изгаря,(изключва) както и този долу на главното електротабло. След въпросния бушон има само 1 линия с 2 контакта на единия имаше включен адаптер (малък консуматор) а другия не се ползва. Изключих всичко от него, но при включване пак гори. Премерих съпротивление на фаза и нула на единия контакт няма, демек не би трябвало да е окъсил. (премерих фаза-нула- няма нищо, фаза-земя - няма връзка, нула-земя - има връзка).
Къде според вас е проблема и какво да погледна като следващо?
Автоматичния предпазител е merlin gerin не успях да видя колко ампера, но така или иначе на него се пуска адаптор само, които сега работи на друг контакт без проблем, а и факта, че бушона гори при празна верига не ми е ясен...
и другото което ми е странно е защо гори директно главния бушон в голямото ел. табло?
Къде според вас е проблема и какво да погледна като следващо?
Автоматичния предпазител е merlin gerin не успях да видя колко ампера, но така или иначе на него се пуска адаптор само, които сега работи на друг контакт без проблем, а и факта, че бушона гори при празна верига не ми е ясен...
и другото което ми е странно е защо гори директно главния бушон в голямото ел. табло?