• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Това с изпипването на детайлите въпреки забавянето ... все едно аз съм им бил шеф :)
Има една камина с 45 кг бункер - алфа плам комо 21. Много добра вместимост на бункера е това. Мощността и разпределението й много ми харесват. Имам помещение точно за нея - кухничка с трапезария около 22 кв.м., комин и бойлерът е през една стена, та мога да дупна два отвора и да изпъна два щранга с отделна помпа за бойлера.

В "Поддържане" каква е минималната стабилна мощност? То всичко под 5 кв/1 кг на час е фъфляк работа, ама да питам че ми е интересно.
n.ganev - майстор
При мен с друга BG камина тази зима съм постигал мин. разход 0,72гр/час.
nelim - специалист
n.ganev написа:
При мен с друга BG камина тази зима съм постигал мин. разход 0,72гр/час.
по-скоро 0.72кг/час ?

записвам се да следя темата ;)
Staio1 - специалист
Само 16 киловатови ли са други мощности има ли?
шоп - майстор
n.ganev написа:
Точно за това два сезона камината работи при производителя и " детските болести " са отстранени
Понеже съм учил статистика и статистически грешки, се замислих...

Каква е вероятността една камина да даде проблем за две години експлоатация?
Каква е вероятността две камини да дадът проблем за една година експолатаци?
Какава е вероятността 4 камини да дадът проблем за шест месеца експлоатация?.......................
................................................................................................................................................

А 100 камини за един отоплителен сезон?

Каква ли е загубата за даден стопански обект ако две години не продаде да кажем 1000, 10000 или n на брой субекта докато тества една ( или n на брой бройки :? :?

Или пък при липса на конкуренция и монополен пазар горното е пренебрежим фактор?

Логиката определено куца или мениджърският състав не е на нужното ниво.

Ключа от палатката определено е заровен другаде.

Взел съм си пуканки и ще гледам филма.
Пожелавам успехи!!!
n.ganev - майстор
Прикачен файл:
IMG_20170615_135428.jpg
Аз пък си взех някоя каминка
filmatoplo - майстор
:? Управлението мяза на АЕЦ Козлодуй ва брат лесно ли са пуща,место да съм на плажа трябва да уча. :lol: Ганев остави някоя и за Бургаско,за Варна - ти ги взе всичките. :wink: Ганев цъкни някоя снимка на горивната камера .Сядам и пиша писмо на дядо Коледа ама ако може за 10 октомври да я получа или направо сега .

Прикачен файл

635853563813200149-Bermuda-Santa-in-shorts-on-the-beach-credit-Hamilton-PRincess-Bermuda.jpg
635853563813200149-Bermuda-Santa-in-shorts-on-the-beach-credit-Hamilton-PRincess-Bermuda.jpg (27.62 KиБ) Видяна 2783 пъти
Последна промяна от filmatoplo на чет юни 15, 2017 4:18 pm, променено общо 4 пъти.
andy_forresite - майстор
Не е трудно. Все пак е натурела. Един прочит и си готов, помни какво съм ти казал.
Ганев, тази в средата ли е моята? Видя ми се листче върху найлона с надпис анди :roll:

Стайо, тези 16-ки за в нашите къщи са идеални, даже на теб ще ти идват и много.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: