• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
nbr - специалист
В Лидл в Русе(до НАП) има в момента поне 10бр батерии 20V. Ъглошлайф и винтоверт няма. Да се знае ако някой има нужда.
mgbagera - специалист
Някой успя ли да се докопа до градинските разпръсквачи с 8 и 9 вида струя ? Вчера в монтанския Лидл бяха свършили. Толкова ли са добри че са ги изкупили всичките?
Бях си харесал този с 8 вида струя дето е за земята но имаше само комплекти за присъединяване.
nanobanano - специалист
Помпата за дюшеци читава ли е?Между другото взех си термо душа,но първата бройка беше счупена и ми я смениха без проблеми.Утре ще я монтирам,но ключ 28 е малък,а 30 е голям :? :проба: :-D
jekasus - майстор
nanobanano написа:
Помпата за дюшеци читава ли е?
Бива, не че знам, ако има по-добри...
nanobanano написа:
но ключ 28 е малък,а 30 е голям
Има си гаечен раздвижен ключ за тая работа...
n_a написа:
Малииий, толкова ли сте централнобългарски и сухоземни??
Те къде са виждали повече от един леген вода..
cat - специалист
С туй надувното нещо не влизай в морето че ако случиш на някоя бора ей я къде е Турция . Неси правете майтап с морето това не язовир ,всяка година отиват курбан по няколко души . Надуваемата лодка е като надуваема жена , абе жена е ама не съвсем .
MamaMy - майстор
В Плевен има батерии. Има и от другите боклуци. Има и ел.отвертката кръстена гордо винтоверт.
nanobanano - специалист
По пътя на логиката и аз така си помислих,но трудно се намира :)
Valyo68 - специалист
Ей, само умни неща пишете! Никой не сдума бива ли я ракетката, че само я дебнах и изпуснах....Бях далечна командировка... :?
:?
Гост - специалист
Аз не съм очарован нещо. Пък и като се замисля- акумулаторна такава машинка- не ми трябва толкоз. Където ми се налага да ползвам ( вкъщи) има ток, ако е в двора- имам удължители...
Та- май- май ще я разкарвам и тази...
Здравейте колеги!
Някой има ли наблюдения относно винтоверт Parkside Pabs 12 B2 ? Изтървал съм промоцията и някой дали знае през какъв период ги пускат отново в Лидл или варианта е да го поръчам от немски сайт ? Също така в olx попаднах на прекупвач от Велико Търново но ми отказва касов бон а не ми е оферта да му дам 90 лв и да няма гаранция

Прикачен файл

IMG_3074.PNG
IMG_3074.PNG (111.51 KиБ) Видяна 2682 пъти

Прикачен файл

IMG_3073.PNG

Прикачен файл

IMG_3046.JPG
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: