• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
А водопроводчика не е ли снимал откъде минават тръбите.Аз обикновено снимам ето нещо подобно

Прикачен файл

DSC00091.JPG
DSC00091.JPG (60.93 KиБ) Видяна 3061 пъти
KOLIIN - напреднал
ами снимал, не е. Днес дойде едно момче, което е от фирмата и не разбира от водопровод и сложи силикон( не санитарен, а какъвто имаше) между тръбата на сифона и пода :? кърпена работа. ще видя довечера дали ще тече, но при всички случаи ще искам да ми сменят сифона, ако ще да изкъртят всичко.
Силикона няма да издържи дълго .Аз обикновено слагам лепило за пвц тръби когато надявам сифона в тръбата.А със силиконя няма как да уплътни само отвънка тръбата.
KOLIIN - напреднал
ето силикона във сифона, близо 4-5 см.

Прикачен файл

IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (70.49 KиБ) Видяна 3043 пъти
Това според мене няма нищо общо с теча.
Ето тук можете да пуснете жалба http://www.kzp.bg/
KOLIIN - напреднал
Защо смяташ, че теча не е от там? Мисля утре да им кажа да сменят и двата сифона. А за комисията още вчера проучих сайта и изтеглих Формуляра за жалба .
По вероятно теча да е между тръбата и сифона.При нагряване тръбата се разширява и когато се вкара сифона в тръбата в началото стои стегнато но след извесно време когато тръбата изтине се получава леко охлабване и ако не се сложи лепило от там има вероятност да протече.А това вътре където е мазано със силикон не е ли металната част на сифона?Ако е металната част според мен е безсмислено да се слага теракол.Плюс това и самото лепило с което са лепили плочките не пропуска вода.А вие имате ли договор с тази фирма която ви е правила ремонта?
Ето как трябва да става свързването на сифона и обезателно трябва да има лепило.Съжелявам че нямам по близка снимка

Прикачен файл

7.JPG
7.JPG (77.42 KиБ) Видяна 3008 пъти
KOLIIN - напреднал
Тази част , която се вижда че е намазана със силикон е замазка, тъй като сифона е вдигнат според нивото и така са запълнили разстоянието между трубата му и плочките на пода.А с фирмата имаме договор с печат, подпис...хм незнам до колко е истински :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Новата баня протече!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: