zz_stefanov написа:Може да е запушен, но може и да ги съдиш да си възстановят инсталацията. Тези съоръжения преминават през всички апартаменти, но са си общи части и никой няма право да ги разрушава.Не съм казвал че нещо е разрушено. Има вертикална шахта от мазата до тавана. През нея минават всякакви тръби - чиста вода, мръсна вода, парно, вентилация. Като има отделна вентилация за бани, за тоалетни и за кухни. Тръбата е с диаметър около 250мм и на всеки етаж си има отклонение с ф80-100мм с розетка. Та никой от живущите не е пипал шахтата и намиращото се в нея. Някои са махнали розетките и са затворили отвора на разклонението, за да не влизали миризми. Централната вентилация си стои. Друг е въпроса в какво състояние е.
Е горните ми комшии си направиха устата (стеснявало им било кухнята), но ги отрязах веднага
aurora написа:Съжалявам, но реакцията Ви трябва да е към продавача.zz_stefanov написа:Аз продължавам да се съмнявам. че това дето е на стената е вързано с банята и че не е точно то за аспиратор. За какво ще е изведен тоя извод за вентилация на стената. Трябва да се провери.Здравейте. Явно не схващам мисълта Ви . Трябва да се провери.
Апартамента е обзаведен за продаване и като гледам може и с мостри от някой магазин. Долния ред шкафове стига до никъде, горен ред няма, острова застъпва наполовина някаква конзола на стената, осветлението и то е изведено на никъде...
Надявам се в острова да има миялна, а не утре да питате и нея къде да я монтирате. Сори
Апартамента е обзаведен за продаване и като гледам може и с мостри от някой магазин.
Аз не питам за това как е обзаведен апартаментаза ваше сведение явно не сте купували имот за да пишете подобни неща. Когато купувате апартамент го получавате в този вид който виждате. Има вградена миялна както и печка, шкафове и др. Но не съм длъжна да Ви се обяснявам какво има и няма. Аз си зададох въпроса, но явно човек като иска да пита нещо получава критики или тъпи коментари от различен тип. Също едва ли бих си задала ако имам някой въпрос защото виждам, че има много малко мислещи хора. Едва ли бих взела под внимание вашите съвети И както и да е справих се с проблема. Но пак си остава, че повечето хора са супер злобни и завистливи и не могат да ти помогнат и да кажат нещо смислено ами някакви тъпизми. На всички оставнали хора които са си направили труда да пишат и да се опитат да помогнат благодаря
Купувал съм и съм продавал общо пет апартамента и сега разполагам с два от тях, а сега се ровя из такива новопостроени.
Това на стената е най вероятно отвор за вентилацията на кухнята. А относно тъпите коментари - само за това че сега ви се налага да търсите къде да поставите аспиратора потвърждава горните ми думи. Към него дори не е прекарано захранване.
За да се осигури само работата на обсорбатор, е необходима много сериозна преработка на наличното в кухнята.