• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
По принцип като лепя плочки горната капачка на сифона е залепвам с лепилото с което лепя плочките.Ако има разстояние между сифона и капачката допълнително го замазвам теракол.По принцип оттам не трябва да пропусне вода.Може би проблема е в самото свързване долу в замазката.А щом имате договор не чакайте а в понеделник отивайте на пл.Славейков и си пуснете жалба срещу тази фирма.Обезателно носете копия на договора.От там ще ви се реши проблема.
Теди - специалист
:shock: :shock: :shock: леллле нямам думи просто съжалявам, но тези са всичко друго не и майстори!
fitnes___ - специалист
АДМИНА ДА ПУСНЕ ТЕМА -НЕКОРЕКТНИ МАИСТОРИ И ФИРМИ :idea: :idea: :idea:
KOLIIN - напреднал
fitnes___ чудесна идея! Тази тема ще бъде много полезна за такива неориентирани като мен. Предлагам също да се пусне и друга тема: КОРЕКТНИ МАЙСТОРИ И ФИРМИ :!: :!: :!: :!:
fitnes___ - специалист
ДА ПУСНЕ ЧЕ ПО ГОЛИАМ РЕЭИЛ В БАНИА НЕСАМ ВИЭДАЛ :shock:
KOLIIN - напреднал
решихме да я изкъртим и наново, естествено не и с тази фирма.... само дано успеем да си върнем малко парички....болни фантазии :?
Rumen Iankov - специалист
KOLIIN написа:
решихме да я изкъртим и наново, естествено не и с тази фирма.... само дано успеем да си върнем малко парички....болни фантазии :?
Стига да можете да си го позволите мисля че това е най-удачният вариянт.Пожелавам ви успех и здрави нерви. :)
fitnes___ - специалист
аэ станах самоук эаради 2-ма некадарници които ми сасипаха много материал време и неудовства просто тогава ниамах време эа контрол успех с новата баниа и новиа маистор :2thumbs:
tassel - специалист
Е то всички поради тази причина сме се захванали сами да майсторим. :)
KOLIIN - напреднал
Благодаря Ви за подкрепата и съветите :) Шефът на фирмата обеща да купи плочките и да разбият банята....хм дано, щото иначе ще се носиме :axe: :axe: :axe:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Новата баня протече!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: