Здравейте майсторчета. Търсих във форума, но не можах да намеря отговор на въпросите ми, а именно. Със какво е по-добър Виадрус у26 от у22? Защото ходих до представител на Виадрус, няма да споменавам имена и от там ми обясниха, че у22 били по-добри,но не обясниха с какво. Нямало смисъл да давам повече пари за у26. Обаче цената говори друго.Също така видях, че у26 го дават по-малко киловати при отопление на дърва и еднакъв брой секции.Заслужава ли си парите у26. Също от там ми обясниха да взема у22 4 секции, но от изчетеното във форума мисля,че ще е слаб, защото имам инсталирана мощност 19кв. радиатори и два бойлера по 80л. Тяхните аргументи са,че бойлерите не са постоянен товар и ако взема 5 или повече сеционен разхода на дърва ще е по-голям. Не смея да оспорвам тяхното мнение все пак ги продават и монтират години наред,а пък и аз съм много далеч от специалист по отопление.Колкото повече чета толкова повече се обърквам.Моля Ви препоръчай те ми модел и брои секции според мощноста която съм посочил.