Не убеждавам никой, още повече теб. Ако искаш, върни се от началото на темата и ще разбереш, че е споменат като вариант. Иначе, няма никакво значение, аз от колко време ползвам линукс, достатъчно ползвах уиндоус. Факт е, че за 99% сигурно от потребителите цъкачи в сурат тефтера иинстаграм, принципно не ги интересува и не биха разбрали ако ползват нещо различно от уиндоус, ама от малки са ги научили, че е "безплатен" и те така.
Това ми е последното мнение по темата, защото ако заспорим по темата уиндоус срещу линукс, темата ще стане 300 страници, а нямам такова желание

Това ми е последното мнение по темата, защото ако заспорим по темата уиндоус срещу линукс, темата ще стане 300 страници, а нямам такова желание

Не ми е за първи път да се сблъсквам с него и в момента не говориш с тези, които само цъкат сурат тефтер и инстаграм.
 Не ми е за първи път да се сблъсквам с него и в момента не говориш с тези, които само цъкат сурат тефтер и инстаграм.  
 лапатопа увисна. Изобщо не сакаше да го отваря прозореца. Зависне отпреде и само грее
 лапатопа увисна. Изобщо не сакаше да го отваря прозореца. Зависне отпреде и само грее  Сина го барна тук там и отсече, че драйвера на АТИ акордеона не се погажда с картата и след мое съгласие я изключи, а лапатопа просветна и продължих да го ползвам оти игри не похватам, а го ползвам за писане и сметане само с Интелслегентнта карта. До оня ден га го погна пак един ОПгрейд и ми разгони резолюцията на екрана. С настройките нищо не става. Почна борба на големия син с лапатопа. Два часа се мъчи да инсталира шофьори за видео картоните и НЕ стаа. Като се измори големия, лапатопа изпадна в ръцете на малкия. След около час борба с неуспешна инсталация на драйвери, върна дъртия прозорец, от преди последното ОПАгрейдване.
  Сина го барна тук там и отсече, че драйвера на АТИ акордеона не се погажда с картата и след мое съгласие я изключи, а лапатопа просветна и продължих да го ползвам оти игри не похватам, а го ползвам за писане и сметане само с Интелслегентнта карта. До оня ден га го погна пак един ОПгрейд и ми разгони резолюцията на екрана. С настройките нищо не става. Почна борба на големия син с лапатопа. Два часа се мъчи да инсталира шофьори за видео картоните и НЕ стаа. Като се измори големия, лапатопа изпадна в ръцете на малкия. След около час борба с неуспешна инсталация на драйвери, върна дъртия прозорец, от преди последното ОПАгрейдване.