• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
sasooooooooo - "специалист"
Чудя се дали скрито осветление - 8метра/маркуч/ и 8 лунички в средата на стаята /примерно по 50w всяка/, ще са достатъчни за осветлението в нея. Стаята е 14,5м2, а тавана ще е с бял цвят.
Маркуча ще е около детелината и в основата й, а луничките по цветчетата

Прикачен файл

080722_133549_resize.jpg
нещо такова ще е
080722_133549_resize.jpg (85.59 KиБ) Видяна 9428 пъти
fitnes___ - специалист
8 луни са ми в хола по 35 вата и е екстра на 2 крага по 4 луни иэлеэна ми кам 100 лв трафове луни и кабел.По 8лв ми искаха на луна но благодарение на форума си ги направих сам
А, никакво друго осветление ли нямаш, защото луничките общо взето светят само надолу?
The_FAN - специалист
така ще концентрираш много силна светлина в средата на стаята а и по 50W ... много са според мен
Целта ми е да осветя добре детската стая. Мисля да купя насочващи се лунички и вече ме посъветваха да са по 35W Или по-малко?20W :?
БАШ МАЙСТОР - специалист
ако средата на цветето е от огромните луни /мат ,ще е ден,а на другия кръг по 20вата са ти достатъчни за ефект,маркучите ги отпиши като осветление ,ако ще и на 3 ката да ги врътнеш
А, средата на цветето отпадна и сега ще стане детелина /може да имам и момченце... :lol: /
fitnes___ - специалист
сигорно нешто такова ти е эамисала но с луни

Прикачен файл

detska661_352.jpg
detska661_352.jpg (49.17 KиБ) Видяна 9344 пъти
Ами и да и не. На тази снимка тавана е окачен около цветето, а при мен детелината ще е окачена и около нея ще си е реалния таван.
Май преди да боядисам в стаята, трябва да направя проба със светлината, защото ако се окаже недостатъчна ще пускам изводи по стените за аплици.
fitnes___ - специалист
светлина ще имаш несе притесниаваи
  • 1
  • 2

Тема "осветление на окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: