BlackBox написа:....И няма източник с напрежение 0,1V, който е способен да отдаде 10А...

Черния Петър - ти си...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fKPJN5lKGBY[/youtube]

BlackBox написа:....И няма източник с напрежение 0,1V, който е способен да отдаде 10А...
mironcho написа:.... Електротехниката и електрониката не свършват със светодиодите![]()
Така и не разбра, че никого не впечатляваш със знанията си, които са основата на професията на пишещите тук и техните със сигурност са доста по-обширни и задълбочени от основите на електрониката, които демонстрираш.
Вземи се спри малко, не се ли усещаш, че продаваш краставици на краставичари.![]()
....
velas написа:Бълваш бисер след бисер...Ще кажеш, че не съм прав за късото съединение. Това, че има уреди, които използват подобни режими на работа, за да правят точкови заварки или подобни случаи са отделен случай.
mironcho написа:Тук е направи сам, а не изфукай се колко знам! Направи нещо, покажи го, нека някой да се възползва от помощта ти. Това до тук беше Нищо, защото е всеизвестно, а не открито/изпробвано/наблюдавано... от тебе.Всичко почна от това, че някой се заяде с езиковата конструкция "напрежение на тока"
BlackBox написа:Ти продължавай да ръсиш простотии, пък те винаги другите са ти виновни. Неизчерпаем си...mironcho написа:Тук е направи сам, а не изфукай се колко знам! Направи нещо, покажи го, нека някой да се възползва от помощта ти. Това до тук беше Нищо, защото е всеизвестно, а не открито/изпробвано/наблюдавано... от тебе.Всичко почна от това, че някой се заяде с езиковата конструкция "напрежение на тока"Напрежението поражда движение на токоносители. Няма напрежение => няма ток.
mironcho написа:И за това, когато някой тук напише например "220V ток" получава самосвал с "поучавания".Не е 220V ток. А е 10А ток при напрежение 220V. Много е добре да знаеш напрежението на тока. т.е при какво напрежение имаш ток 10А във веригата. Това ти помага да сметнеш неща като съпротивление, мощност...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: