Не е редно да се лъчи на обхват 88-108MHz па било и с малка мощност! Избери друг обхват! 

hidrazin написа: Разбира се за някакъв си ученик едва ли ще има такива глоби, но никак няма да е приятно...Като ученик за 5 ватов предавател на средни вълни, се разминах с "конско евангелие" и предупреждение за изключване.
hidrazin написа: Разните автомобилни трансмитери излъчват в този обхват но с нищожна мощност.Има начин с такъв трансмитер да се покрие и около 150м. но не е редно. Иначе като ученик с собствено конструиран предавател съм покривал 4км. и само късметът и може би и това,че тогава все още прохождаха частните радия(в началото на 90-сетте) и не се следеше толкова строго не ми се е налагало да се запознавам с "чичковците с вратовръзките"
Далеч по-малка от необходимата за заветните 100 метра.
FM STEREO написа:Иначе като ученик с собствено конструиран предавател съм покривал 4км. и само късметът и може би и това,че тогава все още прохождаха частните радия(в началото на 90-сетте) и не се следеше толкова строго не ми се е налагало да се запознавам с "чичковците с вратовръзките" Така,че не правете това у домаПоста на колегата ме присети се за онези луди 90-те години.Купих си апартамент за офис на около 50м от АТЦ на БТК(или както се казваше тогава). Даже чувах вечерно време как им чаткат релетата. Отивам да си поискам телефонен пост и.....ами нямаме техническа възможност
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: