Я действай и не се помотвай, тука форума е "Направи си сам", от години не е имало по тъпа тема 

doaiena написа:Мога да си го измажа не е голяма философия.......... ще си го измажа сам!Щом можеш ( за което и аз като другите тук силно се съмнявам)- действай, както ти написа Чапара- какво се помотваш и търсиш да намериш някой балък да ти го измаже за 100 лв.?
Гост написа:doaiena написа:Мога да си го измажа не е голяма философия.......... ще си го измажа сам!Щом можеш ( за което и аз като другите тук силно се съмнявам)- действай, както ти написа Чапара- какво се помотваш и търсиш да намериш някой балък да ти го измаже за 100 лв.?
Читавия фаянсаджия не търси някой да му маже стените и да му прави наклоните на замазката.
Кадърния фаянсаджия държи сам да си направи замазката, а не да оправя бакиите на този, преди него ( най- често изгонен поради некадърност)
Гост написа:Позволявам си да изказвам мнение. Не говоря от името на други, просто и други като мен изразиха съмнение относно възможностите ти. Ако можеше- досега да си го направил, а не да търсиш маймуните с кринчето трици.Маймуните и триците и балъците за 100лв ги пуснаха семкаджиите като теб, ако от тук пишещите наистина имаше човек, който може да го направи, щеше да се свърже с мен и да дойде да изкара 70/100лв както се договорим, ама на клавиатурата всички са големи майстори,.. не искам да ти се обяснявам, но пак ще кажа, трябваше ми човек да ми отметне някоя и друга задачка, но явно няма да е от тук пишещите и вече наистина точка по тази тема!
Какво наистина можеш- няма как да знаем- засега знаем, че можеш да плюеш по форумите и да обиждаш. да не цитирам...
doaiena написа: ако от тук пишещите наистина имаше човек, който може да го направи, щеше да се свърже с мен и да дойде да изкара 70/100лвАз съм на пуканки. Топли-топли от микровълновата и пред клавиатурата ти гледам сеира.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: