Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Транспорта изяжда много цената ,аз защо не се занимавам от Дунавци до моя град под Бургас тир иска 500 лв най малко ,тури и 100 лв разтоварване с мотокара ,тури и малко надценка и стават 380 лв .Абе един тон пелети няма да го мисля за 20 лв.Газа да си съдереш продаваш около 60-80 тона в камък град ,поделят си клиенти с Топливо и още една две фирми .Остава ти бъхтенето и рискуваш все някой да не ти хареса пелетите ,тая зима тоя бизнес го провери милионер ,поръча два три тира в склада има работници и мотокар ,продаде ги но не беше достатъчно доволен - отнело му време ,заемали му място,задържали му пари .
Хубави и ефтини пелети из русенско??? Че зимата наближава...??
gnt69 - майстор
kalinkazla написа:
До боулинг залата зад хлебозавода хем хубави хем евтини. :partyman:
borkata99 - специалист
kalinkazla написа:
Привет на всички и особено за русенци........... :)
2 поредни зими карах с SCHWEIGHOFER /за който се интересува имам снимки и писания из темата/, много доволен останах от тях, дори имам още към 2 т.
Днес си заредих "стероидите" за новия сезон и за зимата съм готов ! :lol:
4 палета "ТРОН". Миналата зима реших да ги пробвам, заредих 3 т. изкарах с тях и сега повтарям. Биват !
Горят като "австрийските", оставят малко повече пепел, ама не ме бърка и без това всяка вечер се въртя около котелното :roll:

Изображение, Изображение, Изображение, Изображение

Изображение, Изображение, Изображение
Вече съм спокоен и си ми е Кеф !!! Нека иде Зимата и има много сняг.
Тя май, дойде оная вече - гледах ме Game of Thrones сезон 7 епизод 1 :lol:
palefaced - специалист
Колега пак ли трон зареди, на каква цена за тон ако не е тайна и дали биха дошли до Варна.
borkata99 - специалист
360 на тон / в едно пале има около 1060 кг - 70 чувал чета/, ама няма как да стигнат до Варна.
Трябва ти твой транспорт, но търси покрай Вас, не може да няма............успех ! :)
Чираче - майстор
Вече трета година купувам от с. Бенковски, Пловдивско. Фирмата е Био Хийт ООД. Цената към момента е 340лв/т. Горят много добре, и почти никаква пепел. Веднъж на месеца почиствам чекмеджето за пепелта.
Здравейте
Хубави пелети в Шуменския регион някой да препоръча или други които предлагат транспорт че тая зима за пръв път ще сме на пелети и все още не ги знам кои къде какви са :-D
martolk - специалист
Колеги, препоръчайте някой в Плевен / плевенско. Пелети най-различни, но с незнайно качество... За дървени става дума. Ще се горят в камина с водна риза.

Благодаря предварително!
todor.dimitrov - напреднал
Нещо да похвалите за югоизточна ?

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: