Аз явно ги бъркам   Какво значи "не е устойчиво на употреба на пода." при положение, че попива в дървото?
 Какво значи "не е устойчиво на употреба на пода." при положение, че попива в дървото?

Какво значи "не е устойчиво на употреба на пода." при положение, че попива в дървото?
 А дали температурата на нагласяване отговаря на температурата на човката не съм проверил. Пробата започна като му напъхаь щепсела в контакта, а поялника не грее
 А дали температурата на нагласяване отговаря на температурата на човката не съм проверил. Пробата започна като му напъхаь щепсела в контакта, а поялника не грее  . Чак тогава обърнах внимание на червената врътка и че по нея има отбелязани стойности. Като завъртях на по-висока Т, че беше на минимума и загря при това без да чакам доста.
 . Чак тогава обърнах внимание на червената врътка и че по нея има отбелязани стойности. Като завъртях на по-висока Т, че беше на минимума и загря при това без да чакам доста.
 Напазарувах го от ЛИДЛ в събота. Имаше и пистолет за горещ силикон на газ. Ама де да го ползвам дето да няма ток
 Напазарувах го от ЛИДЛ в събота. Имаше и пистолет за горещ силикон на газ. Ама де да го ползвам дето да няма ток .jpg)