• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
yanko78 - специалист
От одавна чакам да дойде винтоверт и да си купя. Сега гледам другата Неделя излиза такъв който е 4в1. Струва ли си и дали е по добре да си е отделен инструмент - винтоверт?
etconev - специалист
Колеги, лазерният нивелир, който пускат следващата седмица става ли за работа, точен ли е, ако някой го е пробвал де?
plamen_milan - напреднал
Аз си закупих винтоверта 4в1, но е с по малък волтаж от този (14.4v). Беше малко по-евтин. Рядко го използвам, но като се е налагало ми е вършил работа. Самия винтоверт ми идва малко слабичък за развиване и затягане, но предполагам че този ще е по-силен. Бях го дал на приятел, който си сглобяваше кухненско и каза, че по-слаба пак лидълска отвертка се е справила по-добре. Сабления трион съм го пробвал само на 2-3 парчета масивна дървесина. Справи се, но трудно може да се постигне прецизен ряз. Другата седмица ще го пробвам на алуминий,за направата на комарници, но е възможно и да прибегна към ножовката. Като цяло ножовете на триона и на мултифункционото не ми се струват читави. Шлайфа съм го използвал за кратко време и съм доволен.Спести ми доста време ако трябваше да търкам на ръка. Батерията се зарежда много бързо. Като за уред, който ползвам от време на време съм доволен.
radius - майстор
Давай с ножовката комарниците ( с лист със ситни зъби).
Avas_co - майстор
Днес докато се мотах, че да мине времето, че чаках фризьорката се завъртях в Лидъла наблизо, та ...
Имаше там разни залежали работи и се загледах.
Та, имаше три бройки от електрожена играчка, не съм ги заглеждал, че и друг път съм го виждал тоя ташак.
Имаше една маска на май седемдесе лева, та я загледах.
Ми честно срамна работа, като я сравнявам с моята китайска от ... , която е от най евтините с малкия визьор, ми тоя лидълец е с много жалка и евтина изработка, пластмасата е ... оглавника е мега неудобен, несменяема батерия и и ...
Та сравнявайки я с моя китаец купен на сходна цена - моя е с по-добри показатели като оптичен клас и време на реакция, по-голям визьор, с много по-добра изработка на шлема, много по-добър оглавник и сменяема батерия.
Толкова за тая маска, за мен е пълна набутвация.
cholev - майстор
Всички се радваме, че не си се прекарал. Е аз ще се мъча. Е па са
От електродите нямаше ли. Че аз и от тех си купих. 2-та мм ми свършиха чудна работа (с мъка да с мъка :-D ) кат ги подкарах м/у 40 и 60А на 1мм срещу 2мм профил квадрат. Епа станаха вратите- скоро и снимки.
koveslav - майстор
Последните електроди,които видях да се предлагат в лидъл бяха рутилово-целулозни.
Avas_co - майстор
cholev написа:
Всички се радваме, че не си се прекарал. Е аз ще се мъча. Е па са
От електродите нямаше ли. Че аз и от тех си купих. 2-та мм ми свършиха чудна работа (с мъка да с мъка :-D ) кат ги подкарах м/у 40 и 60А на 1мм срещу 2мм профил квадрат. Епа станаха вратите- скоро и снимки.
Е, има ли смисъл ?
cat - специалист
Ръчния такер който пускат следващата седмица става ли за любителско претапициране ?
burkov - специалист
Купих преди време такъв с тая цел. За няколко стола.
Ами върши работа, ама е малко тегав. Трябваше да натегна на максимум, за да пробие сгъната кожа и мдф.
Може обаче да са кофти и телчетата, до сега не бях работил с такер.

За два стола ми свърши работа, но честно казано ме отказа да се занимавам с другите 10.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: