Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, разполагам с къща в Панагюрище, и когато съм свободен ходя там да майсторя разни неща. От известно време обаче има нещо, което изключително ме дразни и това е дворната чешма. Тя е проста стърчаща тръба с кранче :-D . Та сега искам да я изградя, но нямам нито парите, нито времето, за да взема майстор, а и имам мерак сам да си я направя сам. В двора разполагам с множество малки и големи камъни от всякакъв вид, а реката и дерето са наблизо, тъй че мога да ходя да си взимам хубави речни камъни и от там. На приказки всичко изглежда лесно, но като се стигне до действия си нямам и представа как да започна, какви материали ще ми трябват и изобщо как да действам. Моля някои да ми опише подробно като за начинаещ какво да правя и как да действам. Ще съм ви адски благодарен! :) :) :)
Димитър Димов - специалист
Пишеш в гугъл ''чешма с речни камъни'',пускаш на изображения и каквото ти хареса го качваш тук и кой с каквото може ще помогне.
Съжалявам, че не мога да кача снимката, но това е сайтечето малко по - надолу е показана чешмата, от което си харесах, нещо от този род искам да направя http://liternet.bg/publish31/v-rangelov ... te/3_2.htm
Прикачен файл:
003332671.jpg
нещо от този род искам да направя
003332671.jpg (64.12 KиБ) Видяна 1916 пъти

Тема "Градене на дворна чешма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: